2777
2789

مثلاً ۳/۴ روز ناهار و شام،،چه غذاهایی بهتره هر وعده درست بشه که مناسب باشه؟؟

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

مامان بدبختم یسری برای ختم مامان بزرگم که همه ی فک و فامیلا ریختن خونه ما ۳ ماه تابستون شب و روز غذا درست کرد یعنی مونده بودم چجوریم غر نمی‌زد و جدیدم غذا میزاشت، مثلاً ماکارونی میزاشت شام ناهار قرمه سبزی، فرداش کباب سفارش می‌دادیم برنج میزاشت، شبش قیمه میزاشت،و ....

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول چلو کباب با مخالفانش درست کردم ، روز دوم زرشک پلو مرغ درست کردم شب بندری ،روز سوم قرمه سبزی درست کردم شب پیتزا ،روز چهارم قیمه درست کردم شب کشک بادمجان ،روز پنجم هم رفتن

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
مامان بدبختم یسری برای ختم مامان بزرگم که همه ی فک و فامیلا ریختن خونه ما ۳ ماه تابستون شب و روز غذا ...

خدابیامرزه عزیزم،،۳ ماه کلاً اومدن؟؟

چه سخت...کاش درک می کردن و انقدر نمیومدن...خیلی سخته.

روز اول چلو کباب با مخالفانش درست کردم ، روز دوم زرشک پلو مرغ درست کردم شب بندری ،روز سوم قرمه سبزی ...

ماشاالله،،خدا قوت واقعاً.😍😍👏🏻👏🏻

قیمه قرمه مرغ شکم پر فسنجون

فسنجون تو ذهنم اومد ولی نمی دونم همه خوششون میاد یا نه.