2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً اگه بفهمه تا الان گوشی دستمه میگه سر و گوشش میجنبه، و با کسی در ارتباطه

البته به شوخی گفتم مادر شوهرم گله

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

چون مادرشوهر من اوایل زندگیم برام دعا گرفت همشم می‌خواد ثابت کنه خودشو جلوی پسرش که من بهترینم انگار رقابت داره باهات هی می‌خواد بگه من توی همه چیز حرف اولو میزنم حتی یه کلمه ام راجب احترام گذاشتن به من یا کلا بهتر شدن رابطمون با پسرش صحبت نمیکنه مبادا روش تاثیر بزاره تا با من بهتر رفتار کنه😕

عزیزم اگر مادر شوهر عروسو مثل دختر خودش بدونه همون جور که دوست داره دامادش برای دخترش خرج کنه پسرم خرج یا هر کاری انجام می‌دهد دخالت نکن گلستان میشه بخصوص عروسی که مادر نداره وعروسم باید اگر این مادر شوهر گلو داشته باشه بزاره روسرش ولی افسوس

والا من خودمم به خودم شک دارم تا این ساعت بیدارم 😂

دیگه شوهرم کاملا درک می‌کنه روحیم نی نی سایت لازم داره

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
عزیزم اگر مادر شوهر عروسو مثل دختر خودش بدونه همون جور که دوست داره دامادش برای دخترش خرج کنه پسرم خ ...

ای وای مادر نداره رو خوب اومدی ❤️‍🩹 سر هیچکس نیاد...

به نظرم مادرشوهر باید قدم اول رو برداره سمت عروس چون، عروس قراره وارد فضای جدیدی بشه و ممکنه اضطراب اجتماعی یا هرچیزی داشته باشه که باعث بشه عروس تندخو یا درون‌گرا تر بشه، ضمنا از خانواده‌اش جدا شده و به یه مکان امن نیاز داره نه استرس اینکه مادرجدیدش قراره زندگی رو براش سیاه کنه.

ای وای مادر نداره رو خوب اومدی ❤️‍🩹 سر هیچکس نیاد...به نظرم مادرشوهر باید قدم اول رو برداره سمت عرو ...

منم ندارم من چلهم مادرم بود داشت موهاشو رنگ می‌کرد ۴ سال سیاه پوش مادرم بودم یکی یه روسری نیاورد سیاه در بیارم خیر سرشون پول دار با فرهنگ تحصیل کرده شعور به هیچ کدوم از اینا ربطی نداره

مادر شوهر دوستم، دوستم حامله بود فقط غذا میپخت میبرد خونه‌ی اینا... شوهر دوستم چندباری قصد داشت دست بلند کنه روش مادرشوهر دوستم جلوی همه سیلی زده بود تو گوش پسرش سر اینکه بی‌غیرتی سر زن حامله دست بلند میکنی؟ 

از طرفیم برادر دوستم گیر یه پدر خانم دوقطبی افتاده لج همدیگه رو دارن دعواهای فیزیکی خنده‌داری میکنن ولی تهش باز پشت همن.