2821
2789

بچه ها من سه ساله در رابطه م...بعد پارتنرم ی دوست صمیمی داره که مدت زیادی تنها بود و نتوسته بود کسی رو پیدا کنه هی هم ب شوخی ناله میکرد از این قضیه...بعد من یه دوستی داشتم  که چین داره دندون میخونه  دوسال با ی پسری همخونه بود و عاشقو اینا..پسره کات کرد باهاش...منم ی لحظه جوگیر شدم اینو ب اون معرفی کردم‌..الان اومده ایران قراره دوماه بمونه و برگرده تا سال بعد...بچه ها از وقتی اینکارو کردم مثه چی پشیمون شدم اولا ک هی دختره میگه چارتایی بریم بیرون من حال نمیکنم با این قصیه داره حس منفی بهم میده...دوم اینکه نمدونم واقعا چمه انقد دارم وایب منفی میگیرم دلم نمیخاست این دخترو انقد ب خودم نزدیک کنم برام قابل اعتماد نیس مخصوصا اینکه نمدونم اعتماد بنفسم در مقابلش چرا کم شده‌..امیدوارم درکم کنید بنظرتون چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محل نذاری خودش میره

چجو خودش میره من مجبورم رفتو امد کنم..چون پارتنرم خیلی صمیمی و دوست جون جونیشه این پسره...حتی مطمئنم اگه من خودمو بکشم کنار دختره رو میبره پیش پارتنرم

اینکه به هم معرفیشون کردی که بحثش جداس و دیگه خوب و بد خودشون همدیگه را بشناسن،ولی تو حق داری با هرکی دوس داری رفت و آمد کنی، و خیلی راحت میتونی بگی نه و ارتباطتو باهاش کم کنی، حالا اینم دو ماهه و میره تا سال دیگه

افرین که حستو شناختی 

سعی کن کنترلش کنی 

خودت رو بیشتر دوست داشته باش

اتفاقا الان این تویی که مرکز ماجرایی و این دوتا رو معرفی کردی

میتونی یه بار برید بیرون جهارتایی بعد دیگه بپیچونی یا از قبل به دوست خودت بگی بهتره خودتون برید نیایم بهتره 

وا دوست خودت مگه نیس به دوستت چرا حس بد داری مشکلت حسادته

دوست اونجوری نیس...بهش اعتماد ندارم ی حرفایی میزنه هی میگه چارتایی بریم هی میگه من با پارتنر تو شوخی میکنم اخه شوهر خواهرمه بدم میاد من

نمیشه نرم اصلا

وای منم اضطراب گرفتم چون این مشکل دقیقا برای منم پیش اومد البته من معرفی نکردم و دختره دوست من نبود اما حست رو می فهمم

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز