2777
2789

سلام بچه‌ها من با مادر شوهرم حسابی همدیگرو فحش دادیم نمی‌دونم کارم اشتباه بود یا درست شما بیاین بهم بگین اول از همه بگم من ازدواج دوممه و همسرم از ازدواج اولش یه پسر ۴ ساله داره ک ۲ ساله من دارم بزرگش می‌کنم از موقعی که ازدواج کردم مادرشوهرم همش بهم گیر می‌داد برا بچه که تو به بچه اهمیت نمیدی به بچه غذا نمیدی بچه رو ی‌زنی و فلان تا حرف دیگه منم یعنی یه جوری شدم جرعت نمیکردم ب بچه بگم بالا چشت ابروعه هیچ وقت جوابشو نمی‌دادم یعنی خیلی خجالتی هستم نمی‌تونم از خودم دفاع کنم برا همین همیشه به من توهین کردن با اصرار شوهرم(ک قضیه داره) اومدیم طبقه بالای مادر شوهرم اینا دخالت‌هاش بیشتر شد دیگه چشتون روز بعد نبینه روزگارم سیاه شد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عین همین تایپک تو پربازدیداهست🫤🫤🫤🫤

سلام بچه‌ها من با مادر شوهرم حسابی همدیگرو فحش دادیم نمی‌دونم کارم اشتباه بود یا درست شما بیاین بهم بگین اول از همه بگم من ازدواج دوممه و همسرم از ازدواج اولش یه پسر ۴ ساله داره ک ۲ ساله من دارم بزرگش می‌کنم از موقعی که ازدواج کردم مادرشوهرم همش بهم گیر می‌داد برا بچه که تو به بچه اهمیت نمیدی به بچه غذا نمیدی بچه رو ی‌زنی و فلان تا حرف دیگه منم یعنی یه جوری شدم جرعت نمیکردم ب بچه بگم بالا چشت ابروعه هیچ وقت جوابشو نمی‌دادم یعنی خیلی خجالتی هستم نمی‌تونم از خودم دفاع کنم برا همین همیشه به من توهین کردن با اصرار شوهرم(ک قضیه داره) اومدیم طبقه بالای مادر شوهرم اینا دخالت‌هاش بیشتر شد دیگه چشتون روز بعد نبینه روزگارم سیاه شد  

هستین بقیشو بگم؟؟؟؟؟؟

واقعا از بچه خوب مراقبت میکنی؟

اونا فک میکنن چون نامادری هستی ازش خوب مراقبت نمیکنی حتی اگه از بچه خودت هم بیشتر دوسش داشته باشی

پس به حرف بقیه توجه نکن و روی تربیت بچه کار کن

هم اکنون عملیات وعده صادق 4 خونه اسی با مادرشوهرش

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

امیدوارم هیچ عروسی نره تو یه ساختمون با خانواده شوهر مثل اینه که بری تو حبس همش منتظر باشی تموم بشه بیای بیرون .همش روزشماری میکنم موقعیت جور بشه خونه بگیریم برم آزاد شم 

بنطرم باید بهش میگفتی از وقتی من قبول کردم بچه رو نگه دارم یعنی دیگه بچه منه و من خودم برای تربیتش تصمیم میگیرم و شما هم اگه فکر میکنید من برا نگهداریش خوب نیستم میتونی ازش نگهداری کنی یا خودت ببر بزرگش کنی ولی اگه من قراره بزرگش کنم داخل تربیت من دخالت نکن

بچه ها واقعن نمیبینین‌ عین همین تایپک‌ تو پربازدید

هستین بقیشو بگم؟؟؟؟؟؟

سلام بچه‌ها من با مادر شوهرم حسابی همدیگرو فحش دادیم نمی‌دونم کارم اشتباه بود یا درست شما بیاین بهم ...

تازه با کپی کردن آشنا شدی 

خوشحالی😂😉

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

بگو دیگه

هستین بقیشو بگم؟؟؟؟؟؟