2777
2789
عنوان

نظرتون چیه اشتی کنم باهاش یا نه😭

330 بازدید | 20 پست

تو پی ام اسم پارتنرمم چندروزه سرش شلوغه و میره هیئت و اینا خیلی کم وقت میگذرونیم منم عصبی میشم همش بهش میپرم و باهاش لج میکنم ولی اون خیلی اروم جوابمو میده و اصلا چیزی نمیگه بهم و گفت میدونم پی ام اسی جیگرم، از طرفی این نبودنش و سرش شلوغ شدن این چندروز خیلی رو اعصابمه و دارم دق میکنم و حالمو بد کرده، چیکار کنم اشتی کنم یا همچنان قهر بمونم

نپر بهش گناه داره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقم از وضعیت پی ام است خبر داری که سعی نکن خراب کنی قهر ننداز تو رابطه‌ات Happy wife, happy life

دست خودم نیس خیلی عصبی ام حس میکنم زیر سرش بلند میشه اگه کم باهام وقت بگذرونه

هی بهش تیکه انداختم گفتم خوش بگذره و خوش باشی و اینا 

ولی اون اروم جوابمو مبداد😭

خودمم دلم میسوزه براش ولی دست خودم نیس خیلی اعصابم خورد میشه ی کمم شکاک هستم حس میکنم کمتر پیشمه یعن ...

الکی رابطتو خراب نکن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الکی رابطتو خراب نکن

خیلیییی پسر خوبیه میدونم هیچکی ازش بهتر نیس خیلی ارومه هرچییی باهاش قهر میکنم خیلی حوصله میکنه  و ارومه باهام

ولی تحمل نبودنشو ندارم بهم میریزممم اصلا نمیدونم قابل درکه یا نه ولی ی چیزی رو دلم سنگینی میکنه دلم میخواد یکیو  بزنم

اینقد خودتو وابسته نکن یا حداقلش نشون نده تو هم یکار واسه انجام دادن پیدا کن و اولویت قرارش نده همیش ...

خب اخه خیلی دلم تنگ میشه براش

۳ سالم هست با همیم تازه نیست

چرا دیر شه مگه چه اتفاقی میوفته 🥲

دست خودم نیس خیلی عصبی ام حس میکنم زیر سرش بلند میشه اگه کم باهام وقت بگذرونههی بهش تیکه انداختم گفت ...

عشقم این چه طرز فکریه تغییر بده خودتو یذره من خودم پارتنرم کلی درگیر کاراشه با این حال همو درک می‌کنیم وقتی پیش هم هستیم تا حدی شاهدیم و هم و دوست داریم که به کس دیگه ای فکر نمی‌کنیم باید همین شکلی باشه بالاخره هممون تو زندگی شلوغ هستیم و کار داریم

کاملا حق داری که بپری بهش و اونم باید بهت توجه‌ کنه وقتی میفهمه تو پریودی باید باید وقتشو خالی کنه ب ...

همش میگه بذار این چندروز بگذره جبران میکنم دربست درخدمتتم ولی من همش باهاش قهرم و سرد جوابشو میدم ۳ روزع

عشقم این چه طرز فکریه تغییر بده خودتو یذره من خودم پارتنرم کلی درگیر کاراشه با این حال همو درک می‌کن ...

این رفتارت حتی میتونن باعث بشه واقعا زیر سرت بلند بشه خدایی نکرده 

عشقم این چه طرز فکریه تغییر بده خودتو یذره من خودم پارتنرم کلی درگیر کاراشه با این حال همو درک می‌کن ...

نمیدونم من خیلی وابسته ام حالم بهم میخوره از اینطوری بودنم🥲