2777
2789

کاش میشد ادامه اش نمیدادم هووووف تا ساعت ۵ بشه زجر میکشم کارفرما بداخلاق 

کاش هیچ وقت بدنیا نمیومدیم اصن میگم بیام بیرون وارد چ کاری بشم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه آزاد بودی یا دولتی؟اگه برگردی عقب انتخاب رشته چه رشته ای رو میری؟

دانشگا آزاد با معدل عالی اگ برگردم‌عقب چیزی میخونم ک‌دوستش دارم طراحی لباس یا مثلا آرایشگری ک بازار کازشون خوبه

دانشگا آزاد با معدل عالی اگ برگردم‌عقب چیزی میخونم ک‌دوستش دارم طراحی لباس یا مثلا آرایشگری ک بازار ...

خب الان که شرایطت تو خوبه که 

کار کن با پولش اون چیزی رو که می‌خوای یاد بگیر حرفه ای که شدی 

بعدش تغییر شغل بده 

خوشبحالت حداقل یه کاری چیزی داری من که تقربیا ۲۱ سالمه آس و پاسم افسردگی گرفتم دیگه

توروخدا نگو خوشبحالت من ۱۰ روزه رفتم کارمندی ازش متنفر شدم با تمام‌وجودم از زندگی بیزارم و آرزوی مرگ‌میکنم الان ک دارم برات تایپ میکنم دارم آهنگ غمگین گوش میدم و حتی حال گریه ندارم ۲۱ سال ک سنی نی من ۳ سال از تو بزرگترم و تازه از جیره خوری خانواده دارم درمیام بعدشم بقول آجیم‌کسی آخر بازیو ندیده شاید خوش بود