2777
2789
عنوان

بیاید بگید ببینم تایپ ظاهریتون چیه

163 بازدید | 28 پست

من خودم به شخصه 

یه آدم قد بلند دوست دارم و خیلی غیرتی و در عین حال فقط با من خوب باشه و هیکلی هم باشه 

دیگه اینایی که من گفتم باید یدونه سفارش بدم واسم بیارن

اکسم

بور

قد بلند

هیکلی

پولدار

مهربون

روشن فکر

باسواد

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا حوصله کسی رو ندارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قد بلند

پوستش گندمی 

دستای بزرگ که رگاش زده باشه بیرون

خوش اخلاق اما جدی

همه ی خوبی هاشم مال خودم😂😂😂

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

منم منم 😂👌🏻

😂🤝

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خوش به حالت والا چرا جدا شدییی اخههه

اون جدا شد

افسردگی داشت بدتر شده بود 

هیچ جا هم پیداش نیست کسی ازش خبر نداره💔

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

قدش بلند باشه هیکلی داشته باشه پشتش عضله ای باشه 🤦

قیافش بیاد دیگه به هم مثلا بعضیا هستن با موی مشکی به دلم میشینه بعضیا بور 

زاویه دار باشه صورتش

استایلش کلاسیک باشه 

چشمای نافذ داشته باشه

ولی یه چیزی که برای تو قیافه مهمه لبه به نظرم کل قیافه رو تخت تاثیر قرار میده

از نظر ظاهری سخت پسندم ولی نمیتونم تایپمو توضیح بدم 🤣🤣