2777
2789
عنوان

نگاه های شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 31073 بازدید | 274 پست
شما معنی علمی دو قطبی رو میدونی اصلا ؟

بله میدونم

پارانوئید 

مودی بودن. ثبات خلق نداشتن 

همین شوهر این خانم 

ک ی بار خوبه ی بار ن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواهر جان من خیلی وقته دنبالت میکنم ،اوایل ازدواج شوهرم مثل همسرت بود البته خیلی ضعیف تر،اگز الان یهو طغیان کنی وضع بدتر میشه از چیز های کوچیک شروع کن به تغییرش مطمئن باش موفق میشی،من آرایشگاهم سر کوچه بود شوهرم می‌گفت فقط پنجشنبه ها برو که من بیام دم آرایشگاه وایسم تا تو بیای ،اکه یه کش مو میخواستم بخرم باید خودش رنگش می‌گفت ،اما الان دیگه کلا اون دوران تموم شده و خودم همه کاره شده

ببین من همش با مشاور تلفنی حرف میزدم گفت از چیز های کوچیک شروع به تغییر کن عادت کنه،مثلا یاذمع رفتم تره بار که سرکوچه بود خزید کنم همش می‌ترسیدم بیاد منو بکشه ولی اومد خیلی عادی و من فهمیدم تهدید هاش تو خالی بود،دیگه شروع کردم به رفتن تنها جاهای نزدیک و....

الان شما لباس دخترت رو کی میخره؟اگه دوتایی می‌رید خرید سعی کن حتما خودت انتخاب کنید و پافشاری کنی همون بخره از چیز های کوچیک شروع کن،بگو برای دخترم این لباس قشنگع اینو بخریم اگه مخالفت کرد ناراحتیت نشون بده،کم کم لباس خودت وسایل منزل و...هم نظر بده

نگاه لبخند آمیز . غذای نذری با لیوان دوغ و ... که بعدش با کتک و تحقیر باشه یک ریال ارزش نداره

میدونم...

منظورم اینه که بقیه که نمیدونن رفتارشو و فقط محبت هاشو میبینن   توجه هاشو میبینن...

بله میدونمپارانوئید مودی بودن. ثبات خلق نداشتن همین شوهر این خانم ک ی بار خوبه ی بار ن

نه عزیزم 

این مطلقا تعریف دوقطبی نیست 

دوقطبی کلا یه چیز دیگه ست اگر حوصله و وقت داشتین تو گوگل در موردش بخونین

نه عزیزم این مطلقا تعریف دوقطبی نیست دوقطبی کلا یه چیز دیگه ست اگر حوصله و وقت داشتین تو گوگل در مو ...

خوندم دیگه

میدونم 

ثبات خلق نداشتن مودی بودن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

دوتا از انگشتامو نمیتونم کامل خم کنم الان یه ساله

الهی بگردم عزیزم🥹😘

من هم یه انگشتم کجه 

یادگادری از دوران جاهلیت شوهرم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

جواهر عزیزم سلام

تو یه تاپیک دیگه دیدمت ،اومدم اخرین تاپیکتو خوندم. 

از اول آشناییتون با لحظه های شیرینی که داشتی و طوری برامون تعریف میکردی ک انگار ماهم اونحا بودیم، یادمه. 

چقدر اضطراب شیرین عشق قشنگ بود...

و ناراحت شدم که الان به اینجا رسیده

«تو دختر پاکی بودی»

ان شاءالله که همه چیز درست بشه 

و درکت میکنم چون همسر من هم(نه به این شدت) اما گاهی بسیاربدبین میشه طوری ک برای اروم کردن محیط حاضرم روزها با کسی ارتباط نداشته باشم تافقط اروم بشه و مطمئن. استرسی ک میشکم بسیار بالاست. 

ان شاءالله همه چیز درست میشه مهربون. غصه ی هیچیو نخور

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

راستی جواهر ، حس میکنم اون میترسه. میترسه از دستت بده. و مطمین باش ب این راحتیا نمی‌ذاره جداشی. 

حس میکنه سنش بالاست و تو جوونی و نکنه از دستت بده. ب

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

جواهر جان دختر شیرین دلمون پیش شماست چیشد از خودت یه خبر بده گلم همش تاپیکتو چک میکنم چه تصمیمی گرفتی بهتر شد روابطتون؟💖🌺

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
میدونم...منظورم اینه که بقیه که نمیدونن رفتارشو و فقط محبت هاشو میبینن توجه هاشو میبینن...

سلام جواهرجان

خواهش میکنم پیشنهادمو انجام بده شاید نتیجه داشت

همسرت ظاهرا تنها مشکلش با تو فقط گذشته تو هست

نمیتونه به پذیرش و بخشش برسه راجع به گذشته ت

چون گفته بودی مذهبیه به نظر من ورود به مشکلتون  از مسیر اعتقاداتش شاید بتونه خیلی کمک کننده باشه

چون در دین ما به گذشت خیلی توصیه شده

به خصوص در مورد چشم پوشی از خطاهای کسی که پشیمون هست خیلی توصیه شده

تو که همه کار کردی و همه راهها رو رفتی بیا اینم انجامش بده

برین کربلا 

در مورد آثار رفتن به کربلا روایت زیاد داریم که اونقدر برکاتش زیاده که همینکه به این سفر بری باعث میشه مشکلاتت حل بشه

از دستگیری امام حسین و حضرت ابوالفضل ناامید نباش که خیلیا گره های زندگیشون توسط این عزیزان باز شده

شاید تحت توجه ویژه شون یه نوری اومد توی قلب همسرت که روح و روان ناآرومش آروم گرفت

ازشون کمک بخواه جواهرجان

تو قلبت شکسته 

این مقربین خریدار دلهای شکسته ان

اون چیزی رو که میخوای به زبون بیار و طلب کن ازشون

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
سلام جواهرجانخواهش میکنم پیشنهادمو انجام بده شاید نتیجه داشتهمسرت ظاهرا تنها مشکلش با تو فقط گذشته ت ...

بله منم بارها گفتم بهشون که اون احساس رو در همسرت ایجاد کن  که از گذشته ات پشیمونی

بزار حس کنه خودتم دوست نداری که همچین گذشته ای داشتی

مثلا بگو به نظرت چکار کنم خدا توبه ام رو بپیذیره

نماز ؟روزه؟ قران؟

بگو بریم مسجد دوست دارم با خدا حرف بزنم یا بریم مشهد و کربلا و قم و جمکران

نمیدونم شایدم گفتی و ماشا... حتی اینا رو از طرفت قبول نمی کنه

به هر حال منم اکثر روزها به یادتم دوست دارم وقتی تاپیکت رو باز میکنم ببینم که نوشتی روابطتتون برای همیشه عالی شده

فکر اینکه الان زیر دست و پاشی یا دلتو شکونده قلبمو مچاله میکنه