2777
2789
عنوان

نگاه های شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 31143 بازدید | 274 پست
اگر کاری نکنین چرا استرس بگیرین ؟خیلی ببخشید ولی بعضیا میخوان با مردها راحت بگوبخند بکنن یا یه حرکات ...

چون یه نفر اینجچریه قرار نیست همه همبن باشن شما که اعتماد نداربن غلط میکنین ازدواج کنین که زن بیچاره تو زندان بیفته اصل ازدواج اعتماد اگه نباشه همون بهتر کلا نباشه

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر کاری نکنین چرا استرس بگیرین ؟خیلی ببخشید ولی بعضیا میخوان با مردها راحت بگوبخند بکنن یا یه حرکات ...

البته که شما مردا همتون عین همین انتظار دیگه ای نمیشهازتون داشت

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁
۳۱..اعتماد بدست آوردنیه باید اعتماد همدیگه رو بدست بیارن کاری نکنه که شک کنه بهش خودش خوب میشه

همه آدم نمیشن 

مورد داشتیم پیرشده آدم نشده فوت کرد پسر بزرگش مثه خودش شد سرپیری زنش میکم کمی بهترشده،،ولی عمرم بادعوا،،،،

اماپسرخودش خوبه

همسایه مادرمم هست بازنشستس بازبه زنش شک داره سرپیری

خصلت بعضیارو نمیشه عوض کرد

شوهرمن شکاک نیست،،حساسیت هایی داره

زنامیفهمن توفکرشوهرچی میگذره منظورش چیه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان چجوری اومدی اینجا دخترنفهمه؟ببین با یکی مثل این دارم زندگی میکنمخیلی درکت میکنمخیلیییییییییی زی ...

مثل یه دور باطله فایده نداره...

ولی دل کندن هم سخته جونم بالا میاد میدونم...

گیر کردم وسط باتلاق انگار...

نه الان خوابه..

پیش هم نیستیم ..

واقعا تو این سایت هیچ زنی دلش نمیخواد آقایون نطر بدن چرا نظر میدی 

وقتی هم نوع و هم جنس خودتو نمیشناسی 

مرد شکاک و روانی بهترین زنم داشته باشه آخرش بهش مشکوکه اینو بفهم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ماداریم راجب هر زه هاحرف نمیزنیم.

داریم راجب زن وزندگی خوب وبا آبرو،حرف میزنیم

نظرما خانما هم اینه مرد شکاک چون خودش کرم داره چشاش میچرخه ذهنش منحرفه

همه هم جنساشومثه خودش میدونه نمیخاد زنش هم کلام شه ،یابیرون دیده شه یا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

مثل یه دور باطله فایده نداره...ولی دل کندن هم سخته جونم بالا میاد میدونم...گیر کردم وسط باتلاق انگار ...

الان روزهای بدشه؟

من دو بار سعی کردم تموم کنم نشد

خیلی هم غده و جلو نمیاد برای آشتی

مثل یه دور باطله فایده نداره...ولی دل کندن هم سخته جونم بالا میاد میدونم...گیر کردم وسط باتلاق انگار ...

اسی اگ میاد روانپزشک ببرش حتما درمان میشه ی روانپزشک ب من قطره داد بریزم نوشیدنی شوهرم هرشب ولی شوهر من نخورد خیلی بدجنسه                     قطره هالوپریدول

شما بخر بریز شبی ۱۵ قطره بریز نو دوغ یا شربت بخوره 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

چون یه نفر اینجچریه قرار نیست همه همبن باشن شما که اعتماد نداربن غلط میکنین ازدواج کنین که زن بیچاره ...

حالاهمین،،،،زنش بره سایت بامرداحرف بزنه

انگ میزنه اصن چراباید بامرداحرف بزنه

خودش اینجا نظرمیده