2777
2789
عنوان

نگاه های شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 31139 بازدید | 274 پست
سلام عزیزم از روز اول تاپیک هات دنبالت کردمتا الان.... عزیزم تنها راه نجاتت یه راهه فقط :برو نت سرچ ...

به نظر منم باید رو اعتماد به نفسش کار کنه چون کاملا خودش و ارزششو نمی‌شناسه 

اما نه به خاطر درست کردن رابطش ، برای دل کندن از این رابطه ی سراسر سمی ، چون تا الان برای جوش خوردن رابطش به هرچیزی تن داده به کتک خوردن چشم گفتن کنترل شدن تن داده و شوهرش به جای بهتر شدن روز به روز رفتاراش بدتر و شدیدتر شده 

شوهرش پارانوئید داره و تا زمانی که اینو نپذیره هیچ معجزه ای رخ نمیده ، این در حالیه که شوهرش نمی‌ذاره حتی نزدیک مشاور بشه شاید چون میترسه از بلاهایی که داره سرش میاره باخبرش کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواهر جون اینهمه انرژی بد و بغضی که تو خودت می‌ریزی یه جا میزنه بیرون و مریضت می‌کنه 

نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی از نظرم حتی اینکه این رفتارارو تحمل می‌کنی اصلا طبیعی نیست ، یعنی زنی که خودشو دوست داشته باشه هیچوقت چنین چیزی رو نمیپذیره

بار اول که کتک بخوری اشکالی نداره چون در اختیار تو نبوده اما بار دوم تقصیر توعه ، تقصیر توعه که وایسادی و تحمل کردی و مجوزش رو دادی 

واقعا ناراحتم که اینقدر داری اذیت میشی ، امیدوارم راه حل مشکلاتت رو پیدا کنی و بفهمی که هیچکس لایق همچین رفتاری نیست ، خصوصا زن زیبا و با سوادی مثل تو 

چقدر عالی نوشتی 🌟👏👏👏👏

🙏🏻🌷✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

به نظر منم باید رو اعتماد به نفسش کار کنه چون کاملا خودش و ارزششو نمی‌شناسه اما نه به خاطر درست کردن ...

مبیتونه با شوهرش دوتایی برن چون جلسات درمانی باید دوتایی باشن و تکی فایده نداره

اینم که من معرفی کردم کلاس های قوی هست و در حد معجزه کمک کننده به من خیلی کمک کرد

نه اصلا...‌اصلا جذاب نیست...

عزیزم کاملا درکت میکنم منم شوهرم کنترلگره ،امشب بدون اینکه بهش بگم سرراه خونمون رفتم خونه خالم ،خونشون نزدیک ماست ،نامانم اونجا بود چون گفته بود شاید شب بیام خونتون گفتم برم مامانم رو بیارم خونمون ،بلافاصله شوهرم زنگ زد نیومدی گفتم خونه خالمم الان میام بماند که پشت تلفن چقد غر زد و من مجبور شدم ظاهر سازی کنم مامان و خالم نفهمن ،بعد سریع بلند شدم بیام مامانم نیومد و خالم بزور نگه داشت یک لقمه شام بخور بعد برو سفره شون پهن بود چون قسمم داد مجبور شدم بمونم سریع شام خوردیم و بعدش دخترم بلند شدیم اومدیم خونه،تازه شام خودم هم آماده بود ولی میدونستم دنبال بهانه است که دعوا. راه بندازه،در آخرهم کار خودش رو کرد کلا نیم ساعت بیشتر خونه خالم نبودم ولی دعوا راه انداخت انگار من از خودم هیچ اختیاری ندارم 

عزیزم کاملا درکت میکنم منم شوهرم کنترلگره ،امشب بدون اینکه بهش بگم سرراه خونمون رفتم خونه خالم ،خونش ...

عزیزم . امینایی که گفتی ام برای من آزادی حساب میشه🤣🤣🤣

چون من حتی تنهایی نمیتونم هییییییچ جایی برم...

جواهر جون اینهمه انرژی بد و بغضی که تو خودت می‌ریزی یه جا میزنه بیرون و مریضت می‌کنه نمی‌خوام ناراحت ...

آره منم عوض شدم. مثل قبل نیستم...

بار اول تو دلم بهش حق دادم...   

ولی بقیه رو نه واقعا ....

برای همینه کا دارم به جدایی فکر میکنم همش

عزیزم درکت میکنم ، یه بار شوهرم محکم از بازوم زده بود بازوی من شدید ورم کرده بود و سیاه شده بود ، شر ...

مثل ما....

من به اونا حسادت میکردم برای نوع زندگیشون اونا هم به من به خاطر توجه همسرررررر...    

ی مشکل خیلی بزرگت اینه ک تو در زندگی گذشتت از همه چیز محروم بوده ای، زندگیت سرتاسر فقر بوده، زندگیت ...

من تو همون زندگی سراسر فقر درس خوندم دانشگاه رفتم سرکار رفتم خرج خودمو در میاوردم...

احساس مستقل بودن داشتم..

ولی الان اصلااااااااا

در مورد سایه تا حدودی راست میگی..   من همیشه برام چند تا چیز مهم بود تو روابطم حتی با دخترا یکیش پول بود یعنی کسایی ک پول داشتن جذبشون میشدم.

یا کسایی که خیلی اجتماعی و برونگران شاید چون خودم آرومم و...