2777
2789

قضاوت کنید بگید حق با کیه 

داداشم میخواست بخواطر عقد کنون کمد منو بفروشه که جا باز شه چون عقد تو خونس (بگم که داداشم همیشه منو میزنه و ما کاری نداریم)

ایندفه گفتم نه بسه نمیزارم بفروشی این وسایل منه، 

یهو گفت فقط خفه شو تا نیومدم بزنمت، مامانم قلبش درد گرفت گفت بسه دیگه، منم گفتم بمیرم برات مامانم  چی میکشی از دست این پسرت،😔

اومدم از خونه برم بیرون داداشم کتکم زد منم جیع و داد کردم گفتم بسه دیگه خستم کردی داداشم دوباره محکم تر زد زنداداشم اومد بزنه مامانم گرفتتش من رفتم تو راهرو بازم داد و بیداد کردم که یکم بترسه 😭😭 زنداداشم گفت دهنتو ببند هی هیچی بهت نمیگم

گفتم نمیبینی داره چیکار م میکنه گفت میخواستی جواب ندی که کتک نخوری😭

حرفش بد سوزوند منو بخدا 😭

داداشمو کیفمو کفشم پرت کرد بیرون، منم با گریه از خونه اومدم بیرون زنگ زدم اورژانس اجتماعی، اومد با مامانم صحبت کردن مامانمم حالش بد بود، الان اومدم خونه تا الان تو خیابون بودم حالم بد بود 

از صبح روزم جهنم شده 😭

زنداداشم و داداشم بلاکم کردن 😭 

تورو خدا قضاوت نکن بگو حق با کیه 😭 رو هم ریپ نزنید فقط جواب منو بدید 😭

د

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه روانی هستیم که بگیم داداشت مقصر نیس و تو مقصری؟خو معلومه هم خودش هم زنش لنگه همن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

قضاوت نکنین بعد بگیم حق با کیه؟

داداشت با زنش قشنگ مکمل همن.

حق با توعه به چه حقی کمدتو میفروشه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.