2777
2789
عنوان

نظر بدین ببینم شوهرم منو میخواد یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 47 پست
واقعا تا کسی تجربه نکرده باشه نمیدونه چی میکشی.زندگی با خودشیفته مثل اینه که تو یه جهنم زندگی کنی

بخدا جهنم رو تو این دنیا ب چشم دیدم تازه طلبکارم هست فقط ازخدا میخوام جون اونو بگیرع یا منو اینقد ک خستم

الان که فقط یه بچه داری باز کارت راحتتره. میتونی برگردی خونه پدرت و برای خرج خودت و بچه هم بری سر کا ...

آدم نرمالی نیست  عصبی برادرش زده مادرشو زده پدرشو زد خوارهشو زده خانوادش بدار از خودشون منو ک هر روز تهدید ب مرگ میکنه خاندانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم نرمالی نیست عصبی برادرش زده مادرشو زده پدرشو زد خوارهشو زده خانوادش بدار از خودشون منو ک هر روز ...

اگه باهاش زندگی کنی کنی هم مرگ تدریجی هست همراه با شکنجه 😔😔😔 پناه بر خدا از دست این مردا

بدبختم

دور از جون

یکمی صبوری کن

فکر کن 

تا بتونی راه درست رو تشخیص بدی

اگه با جدایی مشکل نداری و استقلال مالی داری که حتمن تو برنامت باشه وگرنه بحث پوله به کار کردن و پول جمع کردن فک کن و اگه کلن با جدایی مشکل داری سعی کن زیاد درگیرش نباشی و برای خودت برنامه بریز مثلن کلاس برو یا سرکار وقتتو پر کن یا سرگرمی داشته باش که کمتر متوجه بدرفتاریاش بشی و اعصابتو خرد کنه

دور از جونیکمی صبوری کنفکر کن تا بتونی راه درست رو تشخیص بدیاگه با جدایی مشکل نداری و استقلال مالی د ...

پول جمع کرده پول میخواد که من ندارم نمبده

کارهم ک نمیزاره برم تو خونه هم سرمایه اندک میخواد ک ندارم حمایت ک نمیکنه دیگ چی میمونه اخه

دور از جونیکمی صبوری کنفکر کن تا بتونی راه درست رو تشخیص بدیاگه با جدایی مشکل نداری و استقلال مالی د ...

حس حال هیچی ندارم هه جی یادم می ره مجبورش م از نت قرصگیدا کنم بخرم بخورم

درخواست دوستی دادم احتیاج دارم با یکی حرف بزنم بزنم ام مایل باشیی قبول کن ایدی رو بیما رو بدم اونجا صحبت کینم اگ ن بیخیال شو