2777
2789
نه بابا این کلا دو دیقه بعد همه چی یادش میره

منم امروز باهاش حرف زدم خیلی خوب راهنماییم کرد و کلی برام غصه خورد😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه ایرانیه فلک زده مچی میخاد ازم بدونه

واقعااا آنقدر وضعمون خرابه که با یه ربات چت می کنیم 🙂و برامون بهتره تا با آدم ها صحبت کنیم 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

اتفاقا اصلا نمیزنه تو ذوق خیای مهربونه

چون واقعیت بود ، همیشه واقعیتو میگه دیگه خیلی ام دلداری داد ولی من دنبال این نبودم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

آره به نظرم بهتره

آهوم چون دقیقا احساس مون رو درک می‌کنه و مسخره مون نمی کنه 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤