2777
2789

واقعا اوضاع خیلی خرابه مردا ک هیچی ولی ۹۰ درصد این خیانتا زیر سر هم جنس خونمونه دور از جونتون خدا از رو زمین برداره اینجور زنارو ک خونه خراب کن بقیه میشنن زیر گل بره اون زندگی ک با خراب کردن زندگی بقیه بخواد درسته بشه مامانم مدیر خیرست ی خانوم و اقای خیر بودن بهشون میگفتن سید باورتون نمیشه با یکی از کارمندان خیریه شوهرش ریخته رو هم زنشو بچشو بیرون کرده خونه رو فروخته برای اون زنکیه خون بزرگ اجاره کرده ی مغازه هم رده بهترین باشگاه هم فرستاده بهترین خرید ،…

بعد صیغش کرده ب زنش میگه اگر میخوای بیا باهاش بساز زندگی کن ولی الویت من اونه زنش هر چی از خانومی بگم کم گفتم این جور زنا امیدوارم اواره کوچه خیابون بشن بی شرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مردا پا میدن به اینجور زن ها؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اول اون مرد حقش بیاد کف دستش و خیر دنیا نبینه بعد اون زن هرزه 

بیشتر از اون زن کثیف اون مرد کثیفه که به هنسرش متعهد نبوده 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

واقعا ارزش داره قاتل بشی بیفتی زندان؟!🤦خو طلاق میگیری

اره ارزش داره 

طلاق فایده نداره 

جدیدن مردا تا میفهمن که زنشون فهمیده دیگه لا خیال راحت خیانت میکنن و زن رو میندازن بیروت

چرا مردا پا میدن به اینجور زن ها؟

بخدا من خیلی اینجور مورد دیدم باور کن هیچکس نرفت زن خوشگل تر و خوش قد و بالا تر پیدا کنه این خرابا زبون دارن زن زندگی انقد گرفتار و درگیر زندگیه بلخره خسته میشه ناراحت میشه اینا انقد بی عار و بی دردن بلدن مردارو با زبون خر کنن بی صاحابا

خوده خانومه زنگ زد ب مامانم گفت فامیلی شوهر زن رو نداری زنه شوهر داره داره جدا میشه میخواد زنگ بزنه ...

آمارخیانت همه مردارومیگم همه اینجورنیستن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

میدونی کجاش عجیب تره ازین زنو مرد چی عجیب تره برام

یکیو میشناسم با یه زن شووهردار خیانت کرده 

زنه همسرش اخوند خیلی معروفیم هست ولی زنه میگه شوهرش با این قضیه مشکلی نداره

یعنی زن مرد خیانتکاره بهش زنگ میزنه تهدید میکنه که به شوهرت میگم ولی اون اینطوری میگه