2777
2789
عنوان

پسر خواهرشوهرم

227 بازدید | 16 پست

۶سالشه خیلی خیلی بی تربیته مامانش هیچی بهش نمیگه

مثلا من نشستم میاد فحش میده فرار میکنه یا زبون درمیاره فرار میکنه رو دخترم تف میندازه میره ببخشید شلوارشا در میاره با...سنشو نشون میده  به مادرش چندین بار تذکر دادم بدترین حرفی که بهش میزنه(دیگه مادرت نمیشم) مرده شور مادربودنتا ببرن امشب اعصابم خراب شد بهش گفتم اگه تو پسرمن بودی یه جوری میکوبوندمت به دیوار تادیگه به بزرگترت بی احترامی نکنی ولی خیلی اعصابم خرابه 

بعدش پشیمون شدم که نکنه مادرش ناراحت شده باشه

تو جرا ناراحت و پشبمونی ؟

خیلی هم کار خوبی کردی بخصوص بخاطر دخترت که هر رفتار بد و صحنه ای رو نباید ببینه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
تو جرا ناراحت و پشبمونی ؟خیلی هم کار خوبی کردی بخصوص بخاطر دخترت که هر رفتار بد و صحنه ای رو نباید ب ...

دوتا خواهربزرگ تر از خودش داره شلوارشونا درمیاره فرار میکنه واقعا خیلی تعجب میکنم شاخام درمیاد بااین تربیتش برای همین همیشه جایی که اون هست من نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا خواهربزرگ تر از خودش داره شلوارشونا درمیاره فرار میکنه واقعا خیلی تعجب میکنم شاخام درمیاد بااین ...

این روز به روز هم بزرگتر میشه و رفتاراش بدتر و تربیت کردنش سخت تر 

میدونی اولش ک از این کارها کرده هی به روش خندیدن اینم عادت کرده

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
دوتا خواهربزرگ تر از خودش داره شلوارشونا درمیاره فرار میکنه واقعا خیلی تعجب میکنم شاخام درمیاد بااین ...

بعضی ها لیاقت مادر شدن ندارن

این روز به روز هم بزرگتر میشه و رفتاراش بدتر و تربیت کردنش سخت تر میدونی اولش ک از این کارها کرده هی ...

اره واقعا

چندین بار بهش تذکردادم که رفتار با بزرگترارو بهش یادبده وگرنه پشیمون میشی 

ولی انگار دوست دارن این رفتاراشو

اره واقعاچندین بار بهش تذکردادم که رفتار با بزرگترارو بهش یادبده وگرنه پشیمون میشی ولی انگار دوست دا ...

نه تربیت بچه باید وقت بزاری منتها قبلش هم خودت باید عقل داشته باشی خوب رو از بد تشخیص بدی 

این جور مادرها ندارن متاسفانه

ی مهمانی ما داشتیم خیلی پسرش شلوغ کار و نادان بود جوری ک پتو رو میبرد تو دستشویی خیس میکرد .

تمام سفره رو می ریخت بهم .تمام زندکی من رو تو دو روز هزار بار شخم زد .

مادر و مدرش هیجی بهش نمیگفتن .

من با ی لحن مهربان بهش گفتم عزیزم این کار رو نکن 

چند دقیقه بعد دیدم با ی بشقاب از پشت کوبید تو سرم خدا بهم رحم کرد ولی خیلی درد داشت

پدر و نادرش فقط خندیدن !!!!

پسر جاریم همسن اونه ماشالا ماهه انقدر به بزرگترش احترام میزاره که ادم کیف میکنه

یکی دیگه از آشناهامون پسرش هر وسیله رو دست میزد و خراب میکرد حتی اگر خطرناک بود و ممکن بود برق بگیرش .بعد اگر مدر و مادرش چیزی میگفتی بدشون می اومد میگفتن بده دستش حالا مگه چی میشه

نه تربیت بچه باید وقت بزاری منتها قبلش هم خودت باید عقل داشته باشی خوب رو از بد تشخیص بدی این جور ما ...

وای چقدرادم لجش میگیره بیشتر دلم به حال اون بچه های گستاخ میسوزه دراینده چی ازشون درمیاد

وای چقدرادم لجش میگیره بیشتر دلم به حال اون بچه های گستاخ میسوزه دراینده چی ازشون درمیاد

اینده شون میشن ادم هایی ک تو جامعه از همه طلبکارن و مدعی .حق و حقوق مردم و ضایع میکنن 

یکی دیگه از آشناهامون پسرش هر وسیله رو دست میزد و خراب میکرد حتی اگر خطرناک بود و ممکن بود برق بگیرش ...

ادم رو هرچیم بخواد چشماشو ببنده 

رو شلوار دراوردن نمیشه بست

تصورشم وحشتناکه 

حتی یکبار با یکی از پسرای فامیل که دوسال از خودش بزرگ تره درحال بازی مثبت ۱۸ مچشونو گرفته بودن وحشتناکه 

ادم رو هرچیم بخواد چشماشو ببنده رو شلوار دراوردن نمیشه بستتصورشم وحشتناکه حتی یکبار با یکی از پسرای ...

بنظرم با این خانواده رفت و امد نکن و همه چیز رو به همسرت بگو 

چون شما مادری و باید مراقب  دخترت باشی

ولی نمیشه تو کل مهپونی مدام دنبال دخترت باشی ک میشه نه یا وقتی اونا میان خونه شما