2777
2789
ببین آدم بدبین میشه مخصوصاً که انقد مادرشوهرش تعریف تو میکنه

باز چیزی واسه تعریفم داشتم نمیسوختم آخه

به قول مادربزرگم آدم عاقل منو تو جوب ببینه برنمیداره

هر کی منو گم‌کنه از کسی که پیدام کرده خوشحال تره

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

آخه رسما فکر باطلیهمن نمیام که مخشو بزنم پسرشو طلاق بده منو بگیره

ولی بعضی از زن ها فکر میکنن  فردا خدایی نکرده زبونم لال ی بحث کوچیک بشه میگه ها ببین این آثار همون نشستن اس دو بهم زنی کرد شما لطفاً دوری کن ازشون خواهرانه گفتم چون دیدم از این طیف خانم ها

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم از کنار این خانم بودن حذر میکردم. همیشه فاصله میگرفتم. 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من باشم کلا دورمیشم ازش 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ادمی ک از دیگری پیش شما غیبت میکنه، از شمام پیش بقیه غیبت مسکنا

والا هیچ چیزی واسه غیبت ندارم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

اصلا چرا پیش این خانم نشستی 

واقعا نیازی نبود

درد دل کردنت هم درست نبوده اصصصصلا

رسما گفتی کاش زن پسرت شده بودم

یک درصد این حرفا ب گوش خانمه برسه خیلی حق الناس ب گردنته

دل نشکون خودتو بزار جای طرف 

هرکسی باشه فکر بد می‌کنه تاکید میکنم هرکسی 

راستی شما اون آقا رو نمیخواستی؟ 

اگه نمیخواستی عروسش حرفی زد یا ازت گله کرد بگو من اگه میخواستم قبل تو باهاش ازدواج میکردم ن الان پس منو از ذهنت بیرون کن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شهید شدند.

کِی؟؟؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
باز چیزی واسه تعریفم داشتم نمیسوختم آخهبه قول مادربزرگم آدم عاقل منو تو جوب ببینه برنمیدارههر کی منو ...

اینطور هم نگو دیگه در حق خودت کم لطفی نکن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اصلا چرا پیش این خانم نشستی واقعا نیازی نبوددرد دل کردنت هم درست نبوده اصصصصلارسما گفتی کاش زن پسرت ...

شما از کجا تشخیص دادی من گفتم‌کاش زن پسرت میشدم!

خوب نیست ندونسته این‌حرفارو بزنیم!

من باشم فکرای خوبی نمیکنم فکر میکنم می خواستی مخ مادرشوهرمو بزنی البته ببخشیدا نظرمو گفتم

منم چنین حسی دارم،مظلوم نمایی و آخ حالا که من تنهام شمام راضی نیستین و هنوز چشمتون دنبال منه(مادر پسره)اگه میتونی از زندگیه پسرت بندازش دور! من عروست میشم

ببخش که رک گفتما.خودت گفتی بخونید و حس واقعیتون رو از حرفم بگید

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚