2777
2789
عنوان

بیان بهم بگید چه کار کنم دیگه کسی بهم توهین نکنه واقعا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی/خب دنیای حقیقی طرف نون و نمکت و خورده

یکم عصبی نشون بده خودتو 

من مادرشوهرم خیلی بد به آدم میتازه یهو منم در جا جوری خودمو به عصبانیت میزنم ازم می‌ترسه خف میشه😆😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بله الان برام مهم نیست ایشون قهر کرده برام مهمه خودم شخصیتم یه طوری باشه دیگه کسی اجازه توهین بهم و ...

احتمالا تو کودکی  از طرف  خانواده و محیط و ......عزت نفستون  تخریب شده  و باعث میشه آدمی  تو ناخودآگاه خودش یه جور عدم ارزشمندی رو درونی  کنه که بازتابش میشه همین رفتارها ...

یه دوره هست به اسم  سایه ها  اگه بتونید تهیه کنید خیلی به دردتون  میخوره 

شخصیتم آرومه از دعوا بیزارم

منم دعوایی نیستم😁 خیلیم مهربونم ولی با خودم قرار گذاشتم نزارم کسی از لبخندها و محبتام سو استفاده کنه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
منم دعوایی نیستم😁 خیلیم مهربونم ولی با خودم قرار گذاشتم نزارم کسی از لبخندها و محبتام سو استفاده کن ...

منم جوابشو دادم قشنگ ولی بدم اومد توهین کرد و قطع کرد نمک به حروم 

بله کودکی خوبی نداشتم اصلا دوره اش و از کجا می تونم تهیه کنم

سایت زندگی سالم  سوده هروی هست 

البته اگه مالی مقدور نباشه  هر از چندگاهی تخفیف های خوبی میخوره  اون موقع تهیه کنید  

https ://t.me/zendeegiesaleem

کانال تلگرامش

منم جوابشو دادم قشنگ ولی بدم اومد توهین کرد و قطع کرد نمک به حروم

بزار بهت راحت بگم زندگی ما آدمها همیشه پر از رهگذرانی هست که میان و میرن 

قطع کرد که کرد دنیا که به آخر نرسیده من همیشه میگم خودم و شوهرم و بچه هام اولویتم هستن  بقیه غیر از مادرم زیاد بود نبودشون درگیرم نمیکنه پدرم فوت شده

حتی خواهر برادرم باشن هم همینه الان برادرم نزدیک سه ساله منو ندیده بخاطر زنش ...اگر مرد باشه خودش میاد سر میزنه پسرمم بدنیا اومد نیومد بخدا اگر ذره ای تو زندگی من تاثیر منفی گذاشته باشه 

زندگی با قوت ادامه داره من باید برای بچه هام مادر پر انرژی باشم نه یه مادر افسرده و بیچاره