2777
2789

من آدم به شدت مهربونی هستم ولی نه اون قدر که طرف سو استفاده کنه

خیلی به خدا اعتقاد دارم و گذشتم زیاده 

ولی دیگه کم آوردم 

مثال آخر اینکه همین چند وقت پيش برای پایان نامه دوستم کلی دوندگی کردم و راهنماییش کردم ولی اون چون من بهش نگفتم استاد راهنما مو و عوض کردم به خودش حق داد پشت گوشی بهم توهین کنه و تهدیدم کرد دیگه حق ندارم بهش زنگ بزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بهش قبلا گفته بودم احتمال داره عوض. کنم ولی وقتی عوض کردم دو روز بعدش فهمید 

هر کسی باهام در ارتباط هست به خودش حق میده تو ریزترین مسائل زندگی من دخالت کنه از مادرشوهر گرفته تا  دوست

و وقتی با نگفتن و پنهان کاری من روبه رو میشن سریع داد و بیداد راه می ندازن

اینجا که از همه بیشتر به آدم توهین میکنن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بهش پیام بده بگو خواهر بیزینسی این بود مزد دستم؟

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

مهربونی توی این دور و زمونه بهتره خرج هرکسی نشه اگر شد هم کم و اندازه. اشکال کار شما همین رو دادن به آدم بی‌لیاقته دوستت (البته بهتره بگم دوست سابق) عرضه اگر نداشت بهتر بود به همون لیسانس اکتفا می‌کرد

بهش پیام بده بگو خواهر بیزینسی این بود مزد دستم؟

اصلا دوست ندارم بهش پیام بدم

چون واسه یه کاری باید باهاش تماس می گرفتم گوشی رو برنداشت منم محل سگ دیگه بهش ندادم 

مهربونی توی این دور و زمونه بهتره خرج هرکسی نشه اگر شد هم کم و اندازه. اشکال کار شما همین رو دادن به ...

تمام منابع و راهنمایی و استادید همه مدیون منه 

ولی توقع داره نون بخورم بهش بگم

دیگه همه که اینجور نیستن به نظرم باید رو عزت نفستون کار کنید

بله الان برام مهم نیست ایشون قهر کرده 

برام مهمه خودم شخصیتم یه طوری باشه دیگه کسی اجازه توهین بهم و نداشته باشه