2777
2789
عزیزم این حرف نزن موقعش تو اون موقعیت بگیری بعد متوجه میشی غرور به دلت نده هیچ چیز دنیا حساب کتاب ند ...

فکرنکنم حتی صداییم شنیده باشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

به خاطر مسائل امنیتی هست سخت نگیرید به خاطر خودتانه

احیانا نت داشته باشیم که هروقت اتفاقی افتاد بفهمیم بهتر نیست تا اینکه یهو غافلگیر شیم؟ 

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حرف نزن موقعش تو اون موقعیت بگیری بعد متوجه میشی غرور به دلت نده هیچ چیز دنیا حساب کتاب ند ...

میزنم چرا میزنم چون کارم با اینترنته بعدش باید بشینم دست رو دست بزارم 

خانواده ام اون سر دنیان وقتی قطع میشه ارتباطمون قطع میشه روحم قطع میشه جونم قطع میشه میفهمی چی میگم 

مامان یک سگ

عیبی نداره عزیزم وظیفه خودم انجام میدم اخر همه مامرگه هرکس هرچه بگه دنیای دیگه جوابش میبینه

چقدر مهربونی😀ولی من از ادم نفهم یاکسی ک خودشو بزنه ب نفهمی وفقط حال خودش براش مهم باشه خوشم نمیادکاش مثل شما صبور بودم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مسائل امنیتی؟الان کاملا در بی خبریم و نمیدونیم اصلا علت قطعی چیه تو تلویزیون هم چیزی نگفتن و کلی بهم ...

نه عزیزم استرس نگیر وراحت بخواب تلویزیون قرار نیست تشویش به دل مردم بده امشب شب امام حسین اول به خدا وبعد خودش توکل داشته باش فکر کن برای ارامش شماست

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

مسائل امنیتی؟الان کاملا در بی خبریم و نمیدونیم اصلا علت قطعی چیه تو تلویزیون هم چیزی نگفتن و کلی بهم ...

فکرکن فهمیدی میخوای چیکار کنی

کاری از دستمون برنمیاد که

بعدم فکرکنم یه کوری چشم دشمن و وطن فروشا امشب سیدعلی..... 😎😎

چقدر مهربونی😀ولی من از ادم نفهم یاکسی ک خودشو بزنه ب نفهمی وفقط حال خودش براش مهم باشه خوشم نمیادکا ...

عزیزم مهربونی از خودته همه ماها شبیه هم نیستیم مثل انگشتهای دستانمان

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

نه عزیزم استرس نگیر وراحت بخواب تلویزیون قرار نیست تشویش به دل مردم بده امشب شب امام حسین اول به خدا ...

وا مگه سایکوپث یا بیمار روانیم که احساس اضطراب و استری نداشته باشم

قرار نیست تشویش راه بده؟الان نمیدونیم جایی رو زدن یا قراره حمله بشه نکنه هدفشون جایی باشه که ما یا عزیزانمون هستیم و..

فکرنکنم حتی صداییم شنیده باشه

صدایی نشنیدم؟ ههه

خونه ام کامرانیه بود و دقیقا یکی دوتا خیابون بعد از مارو زدن شبا خواب نداشتیم مجبور شدیم جمع کنیم بریم یه شهر دیگه 

صدا نشنیدمم دلت خوشه خیلی خوشه

مامان یک سگ

وا مگه سایکوپث یا بیمار روانیم که احساس اضطراب و استری نداشته باشمقرار نیست تشویش راه بده؟الان نمیدو ...

چی میگی خدایی

مگه نت قطع بشه جایی رو زدن

خدانکنه😑