2777
2789

سلااام 

من امسال وارد پایه دهم میشم می‌خوام برم رشته تجربی..

معدلمم ۲۰..همه اینا رو می‌دونم که برای کنکور باید فراتر از کتاب کلا بخونم ولی هزینه ها واقعا بالاست..ثبت نام برای یک سال ۵۰ میلیونه..برای سه سال میشه ۱۶۰حالا اگه زیاد نکنن این فقط برای یک منبع آزمون شما فرض کنید جمع منابع دیگه و جزوه و کلی چیز که تو این سه سال می‌خوام چقد می‌کشه بالاتر واقعیتش وضع مالی خانواده ام بد نیست ولی خودم دلم نمیاد تحت فشار شون بزارم..به نظرتون میشه بدون مشاور و با فیلم های آموزشی اینترنت کتاب های کمک درسی... موفق شد؟

آزمون از قلم چی استفاده کن به خاطر جامعه ی آماری ولی خودت باید ماز و.. رو توخونه بزنی حتما 

مشاور دو ماه داشته باشی کافیه چون کاملا یاد میگیری چه کار کنی و بقیش پول اضافی هست 

فقط سال دوازذهم دوران جمع بندی یعنی یک ماه به کنکور باید مشاور بگیری مجدد 

کتاب هم زیست تک پایه های خیلی سبز و جامع آی کیو 

شیمی مبتکران و حتما خیلی سبز 

فیزیک نشر الگووووو بهترینه 

ریاضی هم آی کیو بهترینه (جامع بخر) جامع هست ولی مشکلی ایجاد نمیکنه برات چون فصل به فصل جدا هست 

سعی کن از کلاس های فیزیک قضاتی استفاده کنی اگر باهاش راه میای

بهت میگم که مشاور به دردت نمیخوره نهایتا دو جلسه بری که میشه دو هفته کلا یاد میگیری ازش 

میتونی بهش بگی بهت یاد بده برنامه ریزی و نکات و اصول رو بهت بگه و بگی که قصد نداری ادامه بدی فقط اومدی یاد بگیر ی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون از قلم چی استفاده کن به خاطر جامعه ی آماری ولی خودت باید ماز و.. رو توخونه بزنی حتما مشاور دو ...

مرسی قشنگمم واقعا به کمکت احتیاج داشتم چون فعلا اول راهم نمی‌دونم دقیقا باید چیکار کنم

بهت میگم که مشاور به دردت نمیخوره نهایتا دو جلسه بری که میشه دو هفته کلا یاد میگیری ازش میتونی بهش ب ...

برای آزمون نمونه و تیزهوشان مشاور داشتم برای کنکور هم هست ولی کلا توجه ای نداشت هم اون دوران هم ،هم برای جمع بندی

برای آزمون نمونه و تیزهوشان مشاور داشتم برای کنکور هم هست ولی کلا توجه ای نداشت هم اون دوران هم ،هم ...

پس ولش کن 

ببین برو پیش یه مشاور توی شهرتون که رشتش تجربی بوده و پزشکی میخونه 

ازش بخواه دو هفته راهنماییت کنه و یادت بده چه کار کنی 

ببین بخدا مشاور به درد نمیخوره و پول مفته 

منم عین خودت معدلم 20 بوده شاگرد اول شهرمون بودم 

ولی دارم میگم بهت مشاور به درد نمیخوره فقط ازش یاد بگیر و کمتر از یک ماه ولش کن