قانون تغییر مهریه به 14 سکه شده ( برین بخونین فعلا تصویب نشده فک کنم)این از الان قبلشم که سربازی رفتن دخترا
اوکی باشه ما که مشکلی نداریم ولی چشمتون فقط مهریه رو میبینه🤌🏻
حق خروج از کشور؟حق شهادت زن در دادگاه؟
حق ارث؟حق دیه ( خون بها ) ؟
حق حضانت؟ حق طلاق؟
تابعیت (صدور شناسنامه و گذرنامه برای فرزندان مادر ایرانی و پدر خارجی)؟حق انتخاب شغل و ادامه تحصیل؟
و خیلیییی چیزای سطحی دیگه که نمیتونم بگم....
استدلال سنتی همه اینا چیه اینه که مردان وظیفه تامین نفقه خانواده را بر عهده دارند و سهم و حق بیشتر به جبران این مسئولیت است ، اوکی خب شما که دارین اینو برمیدارن و به اصطلاح اصلاااح و برابرش میکنین اونارم اصلاح کنین بیزحمت
بعد میگیم مرد وظیفش خرج کردنه میگه نه من مستقلم تو خواستی اویزون باش😂😐
پسره میاد میپرسه دیتمون خوب پیش نرفت شماره کارت بفرستم بزنه برام؟تو اول پاشو خودتو جمع کن پول دیت نداری دختر مردمو کجا میخوای بکشونی دنبال بدبختیات ؟!! شما اگه شغلت دیت رفتن نباشه پول دیت رو حساب کردن به هیچ جات فشار نمیاره پسرخوب!👍🏻
من بعنوان یک زن حاضرم مهریه هم نگیرم ولی حق و حقوق انسانی خودم رو داشته باشه باشم ، بعد ازدواج از من گرفته نشه داده بشه به شوهرم ،آخه حتی قبل ازدواجم برابر نیس!!شما که دم از قانون برابر و سربازی رفتن دخترا و اصلاح قانون میزنین اینارو نمیبینین؟!!
طلا که نخره ، عروسیم که نگیره ، مهریه هم یدونه سکه به نیت یگانگی خداوند ، عقدم که با دختره ، سیسمونی و جهزیه هم که با دختره ، دختره تحصیل کرده و اصل و نسب دار و خوشگل و مهربون و قانع هم باشه ؛ کمشون نباشه ی وقت ؟
دوغ ؟ نوشابه ؟ سالاد ؟
جمع کنین این چرتوپرتارو سرجدتون😐