2777
2789
عنوان

تو این شب خیلی قشنگ دعوتی بیا

185 بازدید | 33 پست

دعاکنید تا سال دیگ محرم عقد کرده ی عشقم باشم اسم من عاطفس اسم عشقمم مهدی بزرگترین آرزو و خاسته ی امسالم از امام حسینی ک دست رد ب سینه ی هیچکسی نمیزنه.هرکی دعام کرد لایک کنه براش حمد بخونم.ب این شدیدا اعتقاد دارم بقیه برات دعا کنن زودتر حاجت روا میشی🥺التماس دعا هرکی دعام کرد لایک کنه حمد بخونم مدیون نشم

دعاکنید تا سال دیگ محرم ب عشقم مهدی برسم اسم خودم عاطفه اسم عشقم مهدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله اگه صلاحه بهم برسید به حق این شب های عزیز❤️امام حسینم انقدر مظلومه نمیزارع کسی دست خالی از پیشش بره ولی عزیزم اگه نشد یه وقت ناشکری نکن شاین درستش همین بوده خودتو بسپر دست امام حسینم خودش میدونه چه ماری خوبه چه کاری بد 

یادت باشه چیزیو بزور نخوای ک بعدا پشیمون میشی

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

انشالله اگه صلاحه بهم برسید به حق این شب های عزیز❤️امام حسینم انقدر مظلومه نمیزارع کسی دست خالی از پ ...

بزور نیست قط وصلی داشته رابطه ولی تهش باز برگشتیم بهم سختی کشیدیم جفتمون اما بزرگترین ارزوم همینه خانوادم همه میدونن جریانو دعاکن بشه عاشقشم اونم دوسم داره🥺

انشالله اگه صلاحه بهم برسید به حق این شب های عزیز❤️امام حسینم انقدر مظلومه نمیزارع کسی دست خالی از پ ...

چه قشنگ گفتین

اینو کپی میکنم با اجازتون هر روز بخونم 

که بدونم اگر چیزی نشد حق پررو بازی ندارم🫠

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

بزور نیست قط وصلی داشته رابطه ولی تهش باز برگشتیم بهم سختی کشیدیم جفتمون اما بزرگترین ارزوم همینه خا ...

انشالله که اگه خوشبخت میشین هرچی زودتر برسین عزیزم❤️

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

انشالله که اگه خوشبخت میشین هرچی زودتر برسین عزیزم❤️

فداتبشم من🥺دعای شما ایشالله مارو بهم میرسونه.تا اومدم کم بیارم محرمش شد و حضور حسین تو زندگیم پر رنگتر🥺اینام نشونس ک فقط از خودش بخام