2777
2789

باورم نمیشد واسه اولین بار چنان تحت فشار عصبی وجنون قرار گرفت که دست گزاشت گلوم وخفم. میکرد جنون گرفتتش روانی شد واسه چنددقیقه باورم نمیشد این انتخاب منه این همون انتخابی که تک بود این همون شوهرمنه باورم نمیشد فقط گریه میکردم مامانم اومد هلش داد گفت کشتیش بی انصاف سرهیچی جنون گرفتتش دیونه شده ازوقتی بیکارشده بابام اومد بهش گفت این رسمش بود اقا....  این بود امانتداری الان دست دخترمو. و نوه هامو. میگیرم میبرم دیدم از اتاق اومد بیرون. خودشو انداخت بغلم تامیتونست زجه زد وگریه کرد اولین بار اشکای شوهرمو دیدم. میگفت ببخشم توروخدا ببخشم غلط کردم واشک میریخت هیچی بهش نگفتم  چون هنوز توشوک بودم این همون آدم؟ 🙃هرچقدر دوربرم میچرخه وگریه میکنه نمیتونم ببخشمش فقط سکوت کردم

چن روزی برو پیش مامان بابات تا ادم نشده برنگرد

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمها این روزا ، تحت فشار های روانی ای هستن که فکرشم نمیتونیم کنیم 

. من ادمها رو تو عصبانیت قضاوت نمیکنم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چرا اینکارو کردخونه بابات بودی

نه خونه خودم چون دوقلوهام کوچیکن مامانم پیشم کمکم میکنه بابامم جایی بود زنگ زدم اومد امروز نمیدونم. چش بود رفتم باهاش صحبت کنم یهو پرید بهم بعدشم جنون گرفتتش داد وبیداد وهلم داد ودست گزاشت گلوم تمام قدرت مردونشو سر گردنم خالی کرد تاهمین الانم توشوکم خودشو زار زار داره گریه میکنه میگه ببخشید غلط کردم

نه خونه خودم چون دوقلوهام کوچیکن مامانم پیشم کمکم میکنه بابامم جایی بود زنگ زدم اومد امروز نمیدونم. ...

بابا وقتی شوهرت بیکاره اعصاب نداره 

مادر پدرت رو راهی خونه ات نکن

خودت بچه داریاتو بکن

دیگه مرد بیکار خودش کوه درده میاد خونه اروم بشه میبینه مادر زن پدر زنم هستن دیگه بدتر میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بابا وقتی شوهرت بیکاره اعصاب نداره مادر پدرت رو راهی خونه ات نکنخودت بچه داریاتو بکندیگه مرد بیکار خ ...

همین مادر پدر زنش تمام خونه زندگیشو جمع کردن بابام بالای 500ملیون خرج ماکرده تمام لباسا وخوراک وکارت بانکیم از بابام این یکسال بیکاری اقا تمام خرجمونو بابام باجون ودل میده 

متاسفانه نمک نشناس و روانی شده مدتیه بعدشم مثلا پشیمون میشه

همین مادر پدر زنش تمام خونه زندگیشو جمع کردن بابام بالای 500ملیون خرج ماکرده تمام لباسا وخوراک وکارت ...

دستش درد نکنه

ولی فعلا سعی کن خانواده ات زیاد نیان خونه ات

چرا بچچه اوردی تو بیکاری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دستش درد نکنهولی فعلا سعی کن خانواده ات زیاد نیان خونه اتچرا بچچه اوردی تو بیکاری

ماتوبیکاری بچه نیاوردیم بچه دارشدیم توبارداریم همسرم بیکار شد حسابدار بهترین شرکتا بود 

اوهوم شاید ولی بازم دلیل خوبی واسه جنون گرفتن نیست

رفت و امد والدینت کمکن

خونه محل ارامش شوهرته

ن محل نگاه تحییر امیز و تو سری خوردنش