2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده سایت بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 69 پست

واقعا ،وقتی مشاوره میخایی آقایون و بچه ها نظر میدن 

بچه ها ناراحت نشن چون تجربه کمی دارن و پخته نیستن 

همس میان درباره امتحانات و درس نمره نظر میخوان اینجا اکثرا جای مادرهای باردار و نظرات برای بهتر شدن خانواده

سخن از نیمه بریدم که نگه کردم و دیدم.       که به پایان رسید عمرم و به پایان نرسان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سن که میره بالا دغدغه ها و مشکلات بیشتر میشه. دیگه وقتی نیست. منم فک کنم اینجا به نسبت قدیمی ام‌ 

همون موقعش هم که من عضو شدم، اواخر جواب دادنای درست بود. خیلی از تاپیکا راجع به بچه داری و بارداری بود. ولی همونم قدیمی ترها راضی نبودن و میگفتن فضا داره عوض میشه

من از سال ۱۴۰۰ دیگه نتونستم بیام. هر چند ماه یک بار میام اونم واسه سوالی چیزی. الان از سر کنجکاوی تاپیکا رو گشت زدم. بدونم چو الان چطوره؟

راستش اومده بودم به یکی از دوستان قدیمی در پی وی پیغام بدم و حال پسرش بپرسم. پسرامون هم سنن و ما مشکلات مشابه در بارداری داشتیم. 

گفتم حالا بیام اینجا یه پست بذارم که تنها نباشی😄

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
استارتر ساختار و محتوای تاپیکای نی نی سایت تغییر کردهاز قدیمی های نی نی سایت شنیدم خیلی تخصصی درباره ...

آره عزیزم من سر بارداری دومم درمورد زایمان بدون درد و زایمان درآب خیلی اطلاعاتم رو از سایت و دوستان میگرفتم .

یادش به خیر اونموقع هم دوستیا بیشتر بود هم تاپیکا کاربردیتر.

چقدرم خارج از سایت دوست داشتیم که باهم درتماس بودیم

آره عزیزم من سر بارداری دومم درمورد زایمان بدون درد و زایمان درآب خیلی اطلاعاتم رو از سایت و دوستان ...

شبت بخیر گل قشنگم 

حرفت کاملا درسته 

حتی نی نی یار دکتر بوده 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave