2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده سایت بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 69 پست
اواسط ۱۸ ازدواج کردم اواخر ۱۸ سالگی جدا شدم😂😂😂البته‌ توی دوران عقد ای جانم😍❤️

متاسفم عزیزم 🥲💔

انشاالله اینده ی درخشانی در انتظارته

ب ازدواج فکرنکن دیگه 

اصلا و ابدا 

تا بالای 25 سالگی ب بعد… 

بهترین تایم ازدواج اونموقعس

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اونم دیدم سریع نسخه می‌پیچن که فقط طلاق...قبلنا سایت خیلی خوب بود ولی الان اصلااااا فقط میای اعص ...

اخه توهین هم میکنن 

هنوز وارد زندگی متاهلی نشدن نمیدونم چه خبره بعد توهین هم میکنن که بی عرضه اید وای چطور تونستید چطور قبول کردید😐😐😐😐

منم دهه هشتادیم🙂

ولی تو واقعیت هم بهم میگن بیشتر از سنت می فهمی و منطقی صحبت می کنی🙂

تو این سایت هم تو مسائلی که واقعا ازش اطلاعی ندارم نظر نمیدم. دوست ندارم بخاطر بی تجربگی من زندگی کسی خراب بشه🙂

اما وقتی نظر میدم از درستیش مطمئنم و بار ها کمک کردم به بزرگ تر از خودم..

مگه همیشه کوچیک تر ها باید از بزرگتر ها یاد بگیرن؟

این همه از آسمون به زمین باریده، یه بارم از زمین به آسمون🤍

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

متاسفم عزیزم 🥲💔انشاالله اینده ی درخشانی در انتظارتهب ازدواج فکرنکن دیگه اصلا و ابدا تا بالای 25 سا ...

اره واقعا دیگه فکر نمیکنم‌

پدرم گفت تا ازدواج نکنی نمیزارم بری دانشگاه و با موافقت و‌تایید خودشون ازدواج کردم کلا یارو نزاشت برم دانشگاه😐😂😂

اخه توهین هم میکنن هنوز وارد زندگی متاهلی نشدن نمیدونم چه خبره بعد توهین هم میکنن که بی عرضه اید وای ...

متاسفانه نباید به حرف های اینجا اکتفا کرد...حالا ببینم خودشون چه گلی به سر زندگی شون میزنن؟!😅

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

اره واقعا دیگه فکر نمیکنم‌پدرم گفت تا ازدواج نکنی نمیزارم بری دانشگاه و با موافقت و‌تایید خودشون ازد ...

هرشوهری باعث پیشرفت نمیشه 

کم دور و اطرافم دیدم حمایت کنن زنشونو ..

همه مانع دانشگاه رفتن و ادامه تحصیل میشن ..

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

هرشوهری باعث پیشرفت نمیشه کم دور و اطرافم دیدم حمایت کنن زنشونو ..همه مانع دانشگاه رفتن و ادامه تحصی ...

اره 

اخه خودش داشت ارشد میگرفت. هفته ای دو روز میرفت تهران دانشگاه و میومد اما منو نمیزاشت 

اره اخه خودش داشت ارشد میگرفت. هفته ای دو روز میرفت تهران دانشگاه و میومد اما منو نمیزاشت

ب هرحال جدا شدی خلاص شدی 

افرین بهت 

مرد جماعت دوس نداره زنش پیشرفت کنه این‌و بدون

خدایی ولی بعضی از نی نی سایتی ها خیلی اذیت میکنن 

من خودم ۲۵ سالمه دارم ازدواج میکنم برای همین اومدم تو این سایت یکم مشاوره بگیرم

از اونور دختر خالم که بعضی وقت ها میاد خونمون کلاس هفتمه دوست داره تاپیک بزنه و بازی کنه 

من تو امضام هم زدم کاربری دونفره 

کلی بلانسبت شما عزیزان بعضی ها میگن تو بچه ای خودت رو جای آدم بزرگ جا زدی آخه من چرا باید این کارو بکنم ؟ 

آنقدر ناراحت میشم ازشون که انقدر راحت به بقیه تهمت میزنن 

نمیگزرم ازشون فکر کردن همه مثل اونا دروغگو هستن😐😪

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗