2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده سایت بچه ها

1205 بازدید | 69 پست

تو‌تاپیک ها میری یه مشت انگار دهه ۹۰ و اواخر دهه ۸۰ هستن 

بماند مشاوره  هایی که میشه تو تاپیک ها بعضی وقت سرم سوت میکشه از خوندشون 

بعضی کاربرا هم که وحشتناک توهم میزنن 

و بقیه رو گوش مخملی فرض میکنن و هر اراجیفی سوار میکنن 

بعضی ها هم که آنقدر داستان خوندن غرق رویا هستن 

زمانی که من ثبت نام کردم چقدر سایت پر کاربرد بود ۴ تا مشکل داشتی کنم میگرفتی 

ولی الان حیف 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم سایت بهش میاد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تا هم میایی از کاربرای دروغ گو انتقاد میکنی یه عده همیشه هستن که میگن خب چه اشکالی داره بزار دروغ بگن اینجا مجازی .....!!@@@!!😒

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

منم دهه هشتادیم 

منتها 80 

از دهه 85 ب بعد رفتارشون ب شدت بچگونه و راهکارا افتضاح و سطحی…

نود ک بماند ..🤦‍♀️

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

از اقایون باردار ک بهترن😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)