2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده سایت بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 69 پست
ایجانم😘 همه ب اندازه خودشون مشکل دارن بحث بود و نبود شما تو سایت نیس گاهی یه جاهایی اظهار نظر اشتبا ...

اره درسته 

من خودم ۸۵ ام اما ازدواج کردم جدا هم شدم خودم یه سری چیزارو تجربه کردم و به نظرم سایت برام مناسبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تصورم از دهه نودیا: بچه های ۵ ساله که هنوز مدرسه نرفتن😂😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

فقط من که بعد مدتی تاپیک زدم و بی منظور یکی شون تا میتونست فحش داد و روزم رو ساخت...آدم فقط باید حواسش باشه پاچه سالم از سایت بیرون بره

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

دیروز یه نفر نوشته بود دختری که رفتیم خواستگاری درد شدید رحم داره میخوان رحمش رو در بیارن 

به عده هم میگفتن وای رحم در بیاد دیگه تخمک نداره 

یعنی انقدرررررر اطلاعات ضعیف 

اره درسته من خودم ۸۵ ام اما ازدواج کردم جدا هم شدم خودم یه سری چیزارو تجربه کردم و به نظرم سایت برام ...

دختر چقد سریع 😐😐😐

کی شوهر کردی کی جدا شدی 🤦‍♀️

البته من خودمم 18 عروسی کردم 20 دخترم ب دنیا اومد الانم دخترم 5 سالشه تقریبا 🤣🤣

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

استارتر ساختار و محتوای تاپیکای نی نی سایت تغییر کرده

از قدیمی های نی نی سایت شنیدم خیلی تخصصی درباره‌ بارداری و مراحل رشد بچه ها تاپیک می زدن 

به نظرم نی نی سایت تبدیل شده به سایت عمومی 

و حضور نوجوانان اشکالی نداره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
فقط من که بعد مدتی تاپیک زدم و بی منظور یکی شون تا میتونست فحش داد و روزم رو ساخت...آدم فقط باید حوا ...

یه سری ها هم که هنوز وارد زندگی متاهلی نشدن و نمیدونن چجوری تاپیک میزنن که جلوی شوهر کوتاه بیای به درد نمیخوری شوهر رو کتک نزنی اصلا زن نیستی 

دختر چقد سریع 😐😐😐کی شوهر کردی کی جدا شدی 🤦‍♀️البته من خودمم 18 عروسی کردم 20 دخترم ب دنیا اومد ا ...

اواسط ۱۸ ازدواج کردم اواخر ۱۸ سالگی جدا شدم😂😂😂البته‌ توی دوران عقد 

ای جانم😍❤️

یه سری ها هم که هنوز وارد زندگی متاهلی نشدن و نمیدونن چجوری تاپیک میزنن که جلوی شوهر کوتاه بیای به د ...

آره اونم دیدم سریع نسخه می‌پیچن که فقط طلاق...قبلنا سایت خیلی خوب بود ولی الان اصلااااا فقط میای اعصابت بدتر به هم میریزه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱