2777
2789

سلام یک ماه بعده عروسیم مادر شوهرم اومد گفت طلاها عروسی رو بهمون قرض بدین دو ماهه بهتون پس میدیم دستمون تنگه واسه فلان کاسبی منه احمقم طلاهارو بهش دادم ۳۰ گرم بودن الان که ۳ سال گذشته هنوز پس نداده و جوری حرف میزنن که دیگ فراموش کنین پول نداریم پس بدیم به مادرشوهرمم میگم تو ضمانت کردی که پس میدین میگه من همچین کاری نکردم ☹☹☹☹😫😫.... الان باردارم شوهرم بیکاره هیچی نداریم هرچی بهشون میگم طلاهارو بدین میگن زیر خونه ما نشستین فک کنید دادین رهن خونه 😣😣😣😣تورو قران بگین من چه گوهی بخورم شوهره بیکار بی پول خانواده درست حسابی ام ندارم قهر کنم برم وضع اونام افتضاااااحه الان موندم چه گلی به سز بگیرم

چرا قهر بری بااین اوضاع؟؟وایسا حقتو بگیر 

هیچ رسیذی ازشون نداری؟؟ ب بزرگتر فامیلشون بگو

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع که طلاهاتو خواستن باید میزدی زیر همه چی

امیدوارم زرنگ شی وگرنه عمرت به باد میره و پرحسرت میشی با این خانواده و شوهر

زرنگ شو  و‌سیاست داشته باش و از همه مهم تر جسور شو

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

پدرشوهرم خودش بزرگتره فامیله ... چون دیگ خستم خستهههه

ب یککی م ازش خساب میبرن و منظقیه بگو

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
الهی عزیزم.خدالعنتش کنه همچین ادم ظالمی .کاش ازش مدرک رسیدگرفتع بودی.الان شکایت میکردی والااین بی چش ...

آمییین ... نمیدونستم بهش اعتماد کردم دفک نمیکردم اینطوری سرمو کلاه بزارن

همون موقع که طلاهاتو خواستن باید میزدی زیر همه چیامیدوارم زرنگ شی وگرنه عمرت به باد میره و پرحسرت می ...

خریت کردم بچه بودم بخدا فک میکنم واسم دعایی وردی چیزی خونده بودم که دو دستی تقدیم کردم گفتم مشکلشون حل بشه آدمای خیلییییی سیاست دار و کلک بازی ان .... چجوری زرنگ باشم الان که دیگ چیزی ندارم از دست بدم به خاطر وضع خانوادم هر بلایی سرم میارن میگن این خانوادش اونطوره پس حقشه

اون طلا الان شده۲۰۰ و خورده ای و اگه بده بود تا الان میداد من باشم ترمز ماشین شون رو قطع میکنم برن ب ...

والا حقشونه این کارو باهاشون بکنم نمیدونی چقد سختی کشیدم و میکشم زیر دست این خانواده کلک باز دروغگو همه از هم بدترن 

خریت کردم بچه بودم بخدا فک میکنم واسم دعایی وردی چیزی خونده بودم که دو دستی تقدیم کردم گفتم مشکلشون ...

وضع خانوادت به هیچکس ربط نداره 

چون وضع خانوادت خوب نیست باید اجازه بدی هر ننه قمری از جاش بلند میشه یه زخمی بهت بزنه؟

اول از همه بهت بگم‌طلاهات رفت که رفت 

پاتو نزار خونشون حتی اگه طبقه بالات باشن چیزی ام اوردن نگیر بخور کلا قظع ارتباط

فعلا بارداریتو با آرامش بگذرون بعدش برو یه مهارت یاد بگیر مثل خیاطی یا هرچی که خودت خواستی که بتونی پول دربیاری

بعدش پاتو بکن تو یه کفش که خونتونو جابه جا کنید برید جایی که اینا نباشن

و از همه مهم تر گریه و اینا نکن اصلا

بعده همه اینا اگه دیدی شوهرت بی عار داره میچرخه راهتو ازش جدا کن 

آدم بی عرضه آدمو بدبخت تر میکنه

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

وضع خانوادت به هیچکس ربط نداره چون وضع خانوادت خوب نیست باید اجازه بدی هر ننه قمری از جاش بلند میشه ...

همه این چیزایی ک گفتی رو من الان دارم انجام میدم به هرکسی اجازه میدم به خاطر خانوادم بهم توهین کنه چشم به دسته خانواده شوهرمه بهمون چیزی بدن اگه نگیرم ازشون شوهرم میگه چرا نون میبری بگیر ازشون باهاشون خوب باش تا بهمون بدن کارمم شده گریه و غصه خوردن بخدا اگه باردار بودم خودمو میکشتم