2777
2789
عنوان

میخام انصراف بدم از دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم حسابداری مشغول به کار هستم میخام رشتش بخونم مربوط به کارم باشه

پس عالیه وقتو تلف نکن حتما انجامش بده موفق باشی 🌹

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

ببخشید من هنوز سنم به دانشگاه نرسیده.چند ترم دیگه مونده؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

سلام خاهرگلم عربی اگه علاقه نداشته باشی هیچی ياد نمیگیری خودت تصميم بگیر

شاید باورت نشه تا الانم چیزی یادنگرفتم همشو زوری خوندم چون هی گفتم حیفه حیفه 

عزیزم می‌دونی چقدر هست جریمه چون منم می‌خوام همین کار کنم

نه عزیزم واقعیتش اطلاع ندارم 

ولی پارسال دوستم میخواست همین کار رو بکنه فکر کنم می‌گفت جریمه اش زیاده ۲۰ تومن اینا می‌گفت 

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾
چهار ترم مونده اگه درسی بیوفتی وپنج ترم میشه

اها خب حتما تا دوسالی طول میکشه بنظرم برید دنبال علاقتون اگه جریمه نداره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡