2777
2789
عنوان

میخام انصراف بدم از دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 47 پست

خب اگه همین جایی که هستی تغییر رشته بدی بهتره اینطوری واحد های عمومی معارف هم پاس شده میمونه تخصصی ها

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که ۴ ترم خوندی حداقل مدرک فوق دیپلمتو بگیر بعد برو حسابداری بازارکارش خیلی خوبه

فوق دیپلم باید بیست واحد تخصصی دیگه بردارم که صرف نمیکنه چون عمومی هارو فقط ده واحدش حساب میکنن 

دانشگاه پیام نور کلا شیوه ش با دولتی و آزاد فرق داره ها 

ولی حسابداری رشته خوبیه ارزش داره 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

اگر دوست نداری ادامه نده من رشته ای قبول شدم ک علاقه ای نداشتم خواستم عوض کنم همه گفتن نه حیف فلان رفتم تو اون رشته سرکار بخاطر جوش و بی علاقگی فرسوده شدم بعد ۱۲ سال دوباره شروع کردم درس خوندن

اگه حسابداری و برا بازارکار میگی بیرون دوره برو از دانشگاه کاربردی تره

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

کاردانی رو بگیر بعد برو

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚