2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی فقط بیان😭😭😭

312 بازدید | 31 پست

چرا کسایی که ایمان دارن طرد میشن؟😭 امروز دلم شکست😭

من تو زمینه دینی خیلی تحقیق کردم و نذر کردم در حد خودم از دینم اسلام دفاع کنم 

داداشم درباره چند همسری امام حسین با تمسخر حرف زد

میگفت اماما همه زن زیاد داشتن

براش از اینکه چرا خدا گفته ۴ همسر بگیرن اون زمان گفتم و...کامل توضیح دادم

بعدش گفت پس ایشالله شوهر آیندت ۴ تا زن بگیره ...پس زن دوم شو ...زن سوم شو 

بهم برخورد... گفت چیه تو که ۴ همسری قبول داشتی

گفتم شروط ضمن عقد هست من میگم فقط یک همسر

ولی چون زورش میرسید میخواست کتکم بزنه گفت شروط ضمن عقد تو قرآن نیست ساکتم کرد الانم ساکتم هی میاد میگه از این به بعد باید به خواستگارات بگی غیر از تو زن دیگه هم بگیرن😭 خودم بهشون میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن این احمقا فکر میکنن عقل کلا درثانی یک چیز مرسومی بوده اون زمان چرا به شاه های هوسباز اون زمان اشاره نمیکنه که حرمسرا داشتن؟ حتی تو ایران

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

خب بزار بگه هزاران دلیل براش بیاری اون هزار و یک دلیل براتون میاره علت  ۴ همسری اصلا جداس ۱۴۰۰ سال پیش با الان که یکی نیست

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

باهاش موافقم ولی به اون ربطی نداره که توی عقاید تو دخالت کنه بهش بگو من عقایدم عوض نمیشه پس با من کل کل نکن 

بعدم اجازه نده دست روت بلند کنه 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

داداشت راست میگه حقیقتو نمیشه عوض کرد

منم بهش گفتم پس توهم بایکی مثل خودت ازدواج کن 

خدا تو قرآن گفته زنان پاک از آن مردان پاک

توهم بایک ناپاک انشالله قسمتت بشه

بهش برخورد

(همه چیز اسلام رد میکنه جز نجابت برای زن)