2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی فقط بیان😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست

چرا میگید بحث نکن ؟ اتفاقا باید اینقدر مطالعه داشته باشید که بتونید با جوابتون بکوبید تو دهن طرف ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میگید بحث نکن ؟ اتفاقا باید اینقدر مطالعه داشته باشید که بتونید با جوابتون بکوبید تو دهن طرف !

اصلا نمیزاره حرف بزنم

اینجور آدما اینطورین..فقط حرف میزنن گوش نمیدن

میگه شروط ضمن عقد رو شیخا درآوردن تو قرآن نیست

باهاش موافقم ولی به اون ربطی نداره که توی عقاید تو دخالت کنه بهش بگو من عقایدم عوض نمیشه پس با من کل ...

خودشم هرچی دوست داشته باشه قبول میکنه...

از این ناراحت شدم که توهین کرد به امام حسین و قرآن

بحث اعتقادی هیچوقت با کسی نکن. اعتقادات افراد تا زمانی که به ما آسیبی نمیزنند به خودشون مربوطهاینجور ...

پس چرا توهین میکنن

من حرفی نزدم ولی ناراحت شدم با تمسخرگفت...

اصلا نمیزاره حرف بزنماینجور آدما اینطورین..فقط حرف میزنن گوش نمیدن میگه شروط ضمن عقد رو شیخا درآوردن ...

من جواب سوالتو نمی‌دونم ولی چون برادرت و با هم زندگی میکنید بگرد یک جواب قانع کننده و کوتاه پیدا کن وگرنه به خودش حق میده هی سوالشو تکرار کنه تا به جواب برسه 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خودشم هرچی دوست داشته باشه قبول میکنه...از این ناراحت شدم که توهین کرد به امام حسین و قرآن

باهاش دیگه حرف نزن وقتی برای عقایدت ارزش قایل نیست والا منم افراد مذهبی تو فامیلمون هستن تک و توک خیلیم خوب باهم میسازیم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

پس چرا توهین میکننمن حرفی نزدم ولی ناراحت شدم با تمسخرگفت...

کلا نباید تعصب داشته باشی در مورد چیزی حتی دین اسلام مثلا زنارو سنگسار میکردن قدیما اما الان از نظر ما درست نیست 

کلا نباید تعصب داشته باشی در مورد چیزی حتی دین اسلام مثلا زنارو سنگسار میکردن قدیما اما الان از نظر ...

مثلا تو اسلامم گفته زنا نباید کار کنن باید براشون کنیز بگیری برای شیر دادن بچه بهشون پول بدی..مهریشون بدی

کی اینارو اجرا میکنه

چرا فقط چند همسری میبینن

کسی که چندتا همسر میگیره باید هم بقیه شرایط اسلام عمل کنه

هرگز با احمق ها بحث نکن.

متاسفانه اکثر اینجور آدمها کسایی هستن که حتی به نماز و روزه هم پایبند نیستن بعد از دین فقط ۴ همسریشو بلدن.

در جواب اینکه میگه به خواستگارت بگو ۴ زن بگیره

بگو هر وقت نماز و روزه و خمس و زکات و .... و تمام اصول و فروع دین رو بجا اورد.هر وقت همه توصیه های اسلام رو عمل کرد.هر وقت مهریه مو نقد گذاشت جلوم.هر وقت کنیز و کلفت گرفت برام و هزار تا چیز دیگه

اوکی

بره ۴ تا زنش رو هم بگیره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
اصلا نمیزاره حرف بزنماینجور آدما اینطورین..فقط حرف میزنن گوش نمیدن میگه شروط ضمن عقد رو شیخا درآوردن ...

بگو فعلا که تو همین مملکت و زیر نظررهمین شیخ ها باید عقد کنی جناب

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مثلا تو اسلامم گفته زنا نباید کار کنن باید براشون کنیز بگیری برای شیر دادن بچه بهشون پول بدی..مهریشو ...

منم ادم مذهبیم ولی خوب خیلی‌ چیزها تغییر کرده ودیگه مورد قبول نیست فرهنگ جامعه نمیپذیره 

هرگز با احمق ها بحث نکن.متاسفانه اکثر اینجور آدمها کسایی هستن که حتی به نماز و روزه هم پایبند نیستن ...

اصلا قبول نمیکنن اینجور آدما (اکثرا اینطوری شدن)

بهش همینارو گفتم

گفت منتظر باش کسی بیاد برات کلفت هم بگیره