2777
2789
عنوان

مادر پنج فرزند هستم و دلتنگ همسرم

1400 بازدید | 70 پست

سلام خانما همسرم بنا به دلایلی برای دو سه ماهه رفته یه کشور دیگه بدجور دلتنگشم اصلا نمیتونم دوریشو تحمل کنم تازه دو سه روزه که رفته ولی هرچی خودمو با بچه ها و… مشغول میکنم حالم بده حواسم پرت نمیشه . بدجور دلتنگشم نه دلم به ورزش میره نه کارهای شخصی مثل مطالعه و … که خیلی دوست داشتم تنها شم کتاب هامو بخونم ولی دو روزه انگار فلجم بدجور دلتنگ میشم و همش اشک میریزم‌یواشکی گریه میکنم دلم میخواد زجه بزنم .

روز اول با همسرم ۵ ساعت تلفنی صحبت کردیم

روز دوم یه ساعت 

امروز هم نیم ساعت 

خیلی سرش شلوغه چون تازه رفته و باید بعضی کارها رو راست و ریس کنه نمیتونه زیاد احوال بگیره و صحبت کنه باید به کارها برسه ولی من تو خونه هستم هر گوشه خونه رو نگاه میکنم یادش میفتم دلتنگش میشم حتی دیروز با ماشین رفتم بیرون خرید وقتی پشت فرمون نشستم بوی عطر همسرم خوردبه بینیم و یاد رانندگیش افتادم دلم میخواست فرمون ماشینو ببوسم از بس دلتنگ شدم هی اشکم جاری شد دلم میخواست زجه بزنم ولی جلو بچه هام خودمو کنترل میکنم گاهی فقط اشک میریزم ولی وقتی با همسرم صحبت میکنم به روی خودم نمیارم زیاد که دلتنگشم که متمرکز کاراش باشه ولی تو تنهاییام خیلی بی قرارشم . همه لباساشو از جلو چشمم جمع کردم که بیشتر دلتنگ نشم ولی بوی عطرش هی یادم میاد صداش میپیچه تو گوشم محبتاش مهربونیاش حتی ناز کشیدناش خیلی دلم براش تنگ میشه . فکرشم نمیکردم انقدر دلتنگش بشم با خودم میگفتم تو این دو سه ماهی که نیس حسابی به کارهای شخصیم میرسم و … ولی نمیتونم .

راهکاری دارین خانما حالم بهتر شه ؟ 

امروز داشتم فکر میکردم به اطرافیان و دوست و آشناهایی که از همسرشون دور بود چه دلتنگیی رو تحمل میکردن یا حتی یاد مامانم افتادم که بابام رفته بود حج تمتع چطوری یه ماه دوریشو تحمل کرده و ما متوجه دلتنگیاش نمیشدیم چون کوچیک بودیم و … 

نمیدونم چطوری راحت این دوران رو بگذرونم ؟ خدایا خیلی برام سخته دلمو تسلی بده 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

عزیزم🥺 امیدوارم هرچی زودتر همسرتون برگردن 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چه طریق رفتند همسر من که نتونست بیاد در شرایط پیش اومده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بشین سریال ببین به شرح زیر

تا پایان ماه

عشق بین پری و شیطان

باغ شهاب سنگ

اونقدر برای این سریال ها حرص نیخوری که دیگه متوجه دور و برت نمیشی

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

همسر منم اقماریه الان نیست چند روز دیکه میاد همیشه همینطور بوده

حالا باز الان زود زود میاد یه دوره تا ۴۰ ۵۰ روز نمیومد بچه هم نداشتم 

زندگیه دیگه عزیزم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببخشید سلام یادم رفت😅🌾

بَرایِ رَفعِ دِلتَنگی:🔴🌱

بَرایِ رَفعِ دِلتَنگی "هِفدَه مَرتَبه سوره‌ی انشراح" خوانده شَوَد؛

●هَر روز دومَرتَبه انجام شَوَد؛ "یکبار صُبح وَ یکبار عَصر"♥️🍃

●سوره‌ی انشراح:🔴

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

أَلَمْ نَشْرَحْ لَکَ صَدْرَکَ ﴿١﴾ وَوَضَعْنَا عَنْکَ وِزْرَکَ ﴿٢﴾ الَّذِی أَنْقَضَ ظَهْرَکَ ﴿٣﴾ وَرَفَعْنَا لَکَ ذِکْرَکَ ﴿٤﴾ فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا ﴿٥﴾ إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا ﴿٦﴾ فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ ﴿٧﴾ وَإِلَى رَبِّکَ فَارْغَبْ ﴿٨﴾♥️🌹

مَنبَع:مکارم الاخلاق،ص۳۷۸

یکی این مورد بود 

یکی هم مورد پایین

بَرایِ اجابَتِ حاجَت:🔴🌱

بَرایِ اجابَتِ حاجَت‌های دلتَنگی وَ سَختی ""الکَبیرُ""به "عَدَدِ ۲۳۲" موجبِ اجابَتِ دُعا وَ به غایَت مُجَرَّب است.♥️🌺

مَنبَع:جنات الخلود،ص۸

من همیشه دورم بیشتر سال رو ولی دلتنگ نمیشم

مگه میشه ؟ برام عجیبه 

چیکار میکنی در نبودش ؟ چه سرگرمیی داری؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷