2777
2789

از بس تو اینستا میگن میرن برا مخ زنی شکاک شدم بهش

امشب همش گفتم نمیخاد بری 

میگه چرا 

منم روم نمیشه دلیلشو بهش بگم😵‍💫

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

نه بابا همه که مثله هم نیستن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بره کی به اینا نگاه می‌کنه 🤣🤣

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نه بابا همه که مثله هم نیستن

آخه رفیقاش مجردن همه 🥴😞😞😞

من الان نزدیک12 ساله زنشم هیچ سالی اینجوری فک نمیکردما امسال انقد اینستا اینو نوشته شکاک‌شدم

رومم نمیشه بگم بهش

بزار بره 

فکر بدو از سرت دور کن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

مگه شوهرتو نمیشناسی؟ 😐😐😐پاشو باهم برید خو

با رفیقاش میره آخه 

واقعا ینی اینجور مناسبتام دنبال رفیق میرن بعضیا ؟؟؟

من همش حس میکنم جنبه فان داره ولی ته دلم میگم نکنه راسته

آخه رفیقاش مجردن همه 🥴😞😞😞من الان نزدیک12 ساله زنشم هیچ سالی اینجوری فک نمیکردما امسال انقد اینست ...

نه حس بدی نگیر ان شاالله خیره

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
رفت😐

بهتر جلوشو بگیری بیشتر شک میکنن هوایی میشن 

مردی که بد باشه زتدانیشم کنی کارشو میکنه 

پس وقتی شوهرت خوبه اعتماد داری 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘