2777
2789

دوستان من برای تنظیم پریودم قرص دی ای دزوسپتیو که جلوگیری هم هست میخورم دکتر بهم داد.  الان وسط دوره م هستم و سه شبه در دسترسم نیست و نخوردم، یعنی چرخه م بهم میریزه و زودتر پریود میشم حالا که قطع شده خوردنش؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها فک کردم ی شب نخوردی بعد چهارشب پریود مبشیواسه من ی بار پیش اومد دقیقا دیگ فردام قرص بخوری باز پر ...

یعنی من فردا شب گیر بیارم و بخورم بازم‌پریود میشم و بهم میریزه؟؟

عزیزم اگه فردا گیرش بیارم و بخورم تا اون روزی که باید بخورم، مثل قبل پریود میشم؟

هر بدنی با بدن دیگه فرق داره ممکنه به لکه بینی بیفتی یا پریود بشی چند روز مصرف کردی؟ 

هر بدنی با بدن دیگه فرق داره ممکنه به لکه بینی بیفتی یا پریود بشی چند روز مصرف کردی؟

عزیزم بنظرتون قرص مارولین توی این چند روز باقی مانده استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟

عزیزم بنظرتون قرص مارولین توی این چند روز باقی مانده استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟

کلا این قرصای ضد بارداری باید منظم استفاده بشن وگرنه هورمونا و بدنت و به هم میریزه جای اینکه مفید باشه

حتی اگه شما متوجه اون عوارض نشی باز هم تاثیراتش رو بدنت هست با یکبار اتفاقی نمیفته نگران نباش ولی واسه دفعات بعد قرص و همیشه جلو چشمت بزار جایی میری هم ببر یا بگیر از داروخونه