2777
2789

نمیدونم چرا عصبانی شد! 

به نظرتون حق داره؟؟

گفت جواب ما به  کسی که وقت و بی وقت نمیشناسه  و شب عاشورا خواستگاری میکنه منفیه😂

نه بیچاره نیموده وقت خواسته گلم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اما من شخصا میگم اصل شهادت امام حسین برای حفظ این دین بوده ازدواج هم جز دینمونه مهمترینشه ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

گناه که نکردن بیچاره ها... پدرت زیادی متعصب برخورد کرده. یه نظر و حرف بود میتونست بگه صبر کنید بعداز ایام در خدمتیم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

پدرت واقعا زشت ترین کار رو کرده و متعصب بازی در اورده، به اینایی هم که میگن بابات درست گفته هم گوش نکن اینا هم مثل بابات هستن. 

اگر عاشورا و اینا مهمه، ازدواج هم مهمه، پیامبر و خدا چندبار گفتن که ازدواج برای مسلمون مهمه پس نمیتونید بگین عاشورا مهم تره

درضمن طرف میخواسته بیاد خواستگاری نمیخواسته بیاد خونتون اهنگ شاد بزارین تانگو برقصید که، برای کار خیر اومدن نه کار گناه

یکمم به وضعیت خانواده طرف فکر کنید، شاید تا حالا جور نشده بیان حالا که جور شده گفتن انجامش بدیم. 

شاید خانواده شاغل بودن حالا که توی این روزا مرخصی دارن گفتن الان انجام بدیم بعدا نمیتونن کار دارن. 

دو سه روز دیگه میگن ماه قمر در عقربه سه چهار روزم هست شاید تا اون موقع به دلایلی نمیتونستن صبر بکنن یا از اینایی باشن که ماه قمر در عقرب رو بدشگون میبینن گفتن تا قبل از قمر در عقرب شدن بیان خواستگاری بکنن. 

شاید مادر پدر پسره تو شهر نبودن حالا که اومدن گفتن بریم خواستگاری. 

شاید پسره کارش تو شهر دیگه ناحیه دیگه باشه حالا که اومده گفتن سریع تر خواستگاری بکنن و... 

کلی دلیل برای کار خانواده پسر میشه آورد، ولی برای پدرت تنها دلیل این کارش متعصب بودن و حساس بودن هست