2777
2789

بچه ها هر آرزویی ک دارید بگید انشالله به امید اینکه دعای امام حسین و امام زمان شامل حالمون بشه و سال دیگه همین موقع برآورده شده باشن 

اخرش هم یه یاحسین بگیم 

یا امام حسین اول از همه فرج و سلامتی امام زمان و اینکه همیشه مراقبم باشه رو ارزو میکنم

♥️و بعد اینکه سال دیگه این موقع ازدواج کرده باشم خونه خودم با عشقم زندگی کنم🥺♥️

خانوادم سالم و سلامت باشن♥️

یا حسین♥️

یا مظلوم کربلا♥️

روز تاسوعای حسینی بماند به یادگار 

با دعای امام‌زمانم♥️♥️♥️

(من ادم معتقدین کسایی که نیستن هم ارزوشون رو بگن تا سال دیگه ) 

👑♥️♥️ خدا رو چه دیدی شاید شد♥️♥️👑

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا امام حسین حاجت همه بندگان خداروبده ک قسمت من هم بود تو همین محرم و صفرت بختم رو باز کن اگ ن تا سال دیگ محرمت ازدواج کرده باشم السلام‌علیک یا علی‌ابن‌ الحسین

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

عزیزان میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم خواهش میکنم در حقم دعا کنید دعای دیگران ...

برات دعا کردم انشالله کارت درست شه

یا امام حسین امسال حقوق دولتی اصفهان بیارم دست رد به سینه نزن آقا جان🖤😭

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

سلامتیمو دوباره بدست بیارم. امشب خیلی وضعیتم خرابه. میشه برام یه صلوات بفرستین 💔

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم💝

امسال حقوق دانشگاه دولتی اصفهان بیارم حسین جان دست رد به سینم نزن آقا🖤😭

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

عزیزان میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم خواهش میکنم در حقم دعا کنید دعای دیگران ...

حتما عزیزم امشب بهترین موقع واسه دعاست 

انشالله به هرحاجتی ک داری برسی یا حسین

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤