2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

چون به خاطر پسر خالم باهام دوست شده بود

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

من با رفیقم دعوامون نمیشه اصلا کاملا شبیه هم هستیم همیشه هم خیلی به من وابستگی داشت یهو بی دلیل سرد ...

اره 

دقیقا منم همینطور 

من فکر میکنم دو بهم زنی بود تلاش کردم بفهمم چرا ولی سرد شد رفت وتمام 

اره 

چون به خاطر پسرخالم باهام دوست شده بود

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

ربطی نداره مامان منم ازدواج کرده 😂

مادرتون جوری هست هرروز با دوستای مجردش تلفنی بیشتر از ی ساعت صحبت کنه هفته ایی ی بار برن بیرون ؟

ما دوران مجردیش اینطور بودیم ولی بعد ازدواجش نهایت سالی ی بار ببینمش یا دو سه بار تلفنی صحبت کنیم

آدمی باید در کنار کسی پیرشود نه به سبب کسی

عجبا 😂

وقتی پسر خاله ات قیفه و قدش خیلی کراش باشه همینه

من مونده بودم اصلا از کجا می دونست من پسر خاله دارم

مادرتون جوری هست هرروز با دوستای مجردش تلفنی بیشتر از ی ساعت صحبت کنه هفته ایی ی بار برن بیرون ؟ما د ...

هر روز زنگ می زنن 

بیرون نمیرن 

اون یه شهره دیگه است 

شما هم که قطع رابطه نکردید بالاخره

نه ما اصلا دوست مشترک نداریم شاید به خاطر کنکورشه

نه خودمم کنکوریم

قبل کنکور یکساله دیگه ارتباط نداریم 

چرا متاسفانه دوست مشترک و حسود داشتیم آدم مریضی که چشم دیدن خوب بودن آدما باهم رو نداره

وقتی پسر خاله ات قیفه و قدش خیلی کراش باشه همینهمن مونده بودم اصلا از کجا می دونست من پسر خاله دارم

دوست معمولی بود یا صمیمی 

خیلی خنده داره 😂

حالا چی شد آخرش پسر خالت گرفتش