2777
2789
عنوان

شوهرم الان چند روزه قهر

308 بازدید | 26 پست

کرده هر چیم میرم  باهاش حرف میزنم محلم نمی‌ده ، دیگه داره کم کم ازش بدم میاد ،اخه آدم انقد کینه ای  و لجباز 🤔

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مردا لوس شدن 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

هر بار که قهر میکرد سه چهار روز بعدش به یه بهانه ای ، چیزی خود بخود آشتی میکردیم ،این بار نمیدونم ، خواهرش اینا چی گفتن هر چی حرف میزنم انگار نه انگار

عزیزم

نمیدونم چندساله چندوقته ازدواج کردی آیا بچه داری یا نه

فقط بدون اگر می‌خواهید دست نیافتنی و عزیز باشی با شوهرت کمتر حرف بزن و کمتر بهش محل بده مردها رو نباید زیاد تحویل گرفت خیلی درصد کمکشون ظرفیت و شعور دارن ک اونم برمیگرده به پدرم و مادرشون 

ب رابطه بین پدر و مادرش دقت کن نهایت مردهای ایرانی زناشون شبیه مادرشون میخوان تازه همیشه هم با مادراشون سر جنگ دارن

من ی لچه دارم پدر و مادر همسرم واقعا کثیفن و برای اذیت جلو من کثافت بازیشون گل میکنه جلو بقیه انقدر صاف میشینن پدرش شورت نمیدونه دستش تو شلوارشه تا ته همشم زخمه آشغال

سر سفره ک نگم انگار داری با سگ نه اسب نه نمیدونم با ی حیوون غذا میخوری

شوهرمم مثل اونا شده سر سفره غذاش تموم میشه انگشت می‌چرخاند دهنش و سر و صدا میکنه بغل گوش آدم نخ دندون میکنه میگم نکن فحش میده با پاش میزنه زیر سفره 

الهی ب حق ابن شب سال بعد بیام بگم سیاه پوش پدر و مادر شوهرم و خود شوهرم شدم انقدر اینا آزارم دادن بخدا روان برام نمونده

بعضی آدما ذاتشون خرابه داشتم نمیشه 

ب فکر خودت باش برین مشاوره اگر بچه نداری دست نگه دار و زود اقدام نکن برای بارداری 

عزیزمنمیدونم چندساله چندوقته ازدواج کردی آیا بچه داری یا نهفقط بدون اگر می‌خواهید دست نیافتنی و عزیز ...

والا بیشتریا میگه تو برو سمتش ، حرف بزن منم میگم شاید بشه با حرف زدن و کارای زنونه دست از لجبازی برداره ، ولی نشد یعنی این نمیشه بهش نفوذ کرد بس که یکدندس

والا بیشتریا میگه تو برو سمتش ، حرف بزن منم میگم شاید بشه با حرف زدن و کارای زنونه دست از لجبازی برد ...

حتما برین مشاوره 

من بعد از 14 سال زندگی با ی لچه فهمیدم همسرم خیلی سرده مثل زناست اصلا فکر نمیکنم ی مرد کنارمه همش دنبال حسادت خاله زنک بازی فقط پاهاش مو داره نعوظ نداره خاک بر سر بی ک خودارضایی کرده لجن 

اصلا هم بفکر من نیست 

تو خونه مرغه بیرون خروس

چشمش دنبال همه است بخدا آب دهنش راه میفته 

الان زوم شده رو زن همسایه 

ایراد از شوهرم منه

ب فکر خودت باش ب خدا کشتم خودمو کسی شدم بابام منو داد ب این حیوون و با اون خانوادش اومدم طلاق بگیرم پشتوانه نداشتم همون خانواده خودم با حرفاشون آتیشم زدن اینم شوهرم فقط دنبال ی کارم چون اصلا نمیتونم پیری خودمو با ابن آدم تصور کنم 

ب خدا هیچکس جز خودت ب دادت نمیرسه فقط تا رابطمون خوب نشده بچه نیار ب خدا گناه داره 

همسر من از بچم همش استفاده ابزاری برای اذیتم میکنه دریغ از دوزار آدمیت و پدری کردن