2777
2789
عنوان

نهار بردم خونه خاله دهنش رو کج کرده

471 بازدید | 17 پست

مادر دوستم زحمت کشیده بود برام نهار آورده بودن خیلی زیاد بود منم گفتم خاله م تنهاست سنش هم بالا هست ببرم براش دور هم باشیم 

بعد مادر دوستم ترک هستن دستپختش هم عالیه غذا هم زرشک پلو با مرغ و سیب زمینی سرخ کرده بود 

خاله م در ظرف رو باز کرده دهنش رو کج کرد که انگار داره آشغال نگاه می‌کنه بعدش هم گفت وای این همه چیش تو همه که می رغبت می‌کنه اینو بخوره!!!!

آخرش هم ساعت چهار نشست یه بشقاب پر خورد ولی اصلا نه تشکری کرد نه چیزی 

یه کاری میکنن آدم از محبتی که کرده پشیمون بشه

دقیقا والا حیف که بردی من میبودم میگفتم برکت خدارو چرا این حرف میزنی درش رو ببند بزار یخچال موقع رفتن میبرم👌

راستی دیدن این متن بی دلیل نیست تاپیک آخرم نذر صلواته حتی یه دونه صلوات شرکت کن انشاالله حاجت روا شی🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.