2777
2789

بچه ها پیچ خوردگی تخمدان چه علائمی داره و درمان؟ کسی هست که تجربه داشته باشه بگه لطفا

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

درد وخشتنااااااااااک

خودتون تجربه دارید مثلا دردش با مسکن خوب نمیشه؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون تجربه دارید مثلا دردش با مسکن خوب نمیشه؟

من شغلم امور دارویی هست و با بیماری ها اشنایی دارم 

ببین عزیزم اگر الان تخمدانت پیچ خورده بود نمیتونستی تاپیک بزنی یعنی اینقدر درد وحشتناک داره .

این ی نشانه راحت و مشخص🙂

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
من شغلم امور دارویی هست و با بیماری ها اشنایی دارم ببین عزیزم اگر الان تخمدانت پیچ خورده بود نمیتونس ...

وای مرسی خیالم راحت شد خیلی ترسیده بودم

وای مرسی خیالم راحت شد خیلی ترسیده بودم

عزیزمی نگران نباش 

حالا چکار کردی ک فکر میکنی پیچ خورده؟

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
عزیزمی نگران نباش حالا چکار کردی ک فکر میکنی پیچ خورده؟

کاری نکردم ولی چند روز شکم سمت راستم درد میکنه و گرفتگی داره یه ذره حال تهوع هم داشتم زیر دل سمت راستم فشار دادم احساس گرفتگی داشتم رفتم دکتر گفت آپاندیس نیس البته نزدیک قاعدگی هستم ولی هنوز نشدم مجردم

کاری نکردم ولی چند روز شکم سمت راستم درد میکنه و گرفتگی داره یه ذره حال تهوع هم داشتم زیر دل سمت راس ...

تخمک ریزی داری

مگه دانشجو پزشکی نیستی،؟

چرا هستم ببخشید این دختر خالم پیشمه گوشی ازم گرفت گفت یعنی چی میدونم تخمک ریزی چیه مرسی گلم گفتی