2777
2789
عنوان

رفتم سر گوشیش

759 بازدید | 49 پست

امروز رفتم سر گوشی نامزد(دوست پ) دیدم دیشب با دوستای دخترش و اکیپشون رفتن بیرون ولی به من گفته بود میرم با خانواده ام بیرون...خیلی جا خوردم که دروغ گفته چون میدونست من خوشم نمیاد باهاشون بره،چیکار کنم؟چجوری به روش بیارم که نفهمه رفتم سر گوشیش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه وقتی با تو دوس شده با بقیه هم دوس میشه

قانونه

با هر کی بیشتر خوش بگذرع پدلدار باشه میره

چ دختر چ پسر

چیزی بنام تعهد وجود نداره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دوستای دختر؟!😐😐دهه چندین شما که انقدرعادیه براتون؟؟😐😐 دهه شصت وهفتاد به دوقسمت مساوی تقسیم میکنن پسره روکه

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

لازم نیست کاری کنی

تو میخواستی سر از کارش دربیاری که فهمیدی

باید ببینی ادامه دار هست یا نه که به این فکر کنی این رابطه ارزش ادامه دادن رو داره؟ 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

دوستای دختر؟!😐😐دهه چندین شما که انقدرعادیه براتون؟؟😐😐 دهه شصت وهفتاد به دوقسمت مساوی تقسیم میکنن ...

تو بیا به پسرای الان بگو دوست دختر نداشته باشن زمینو زمانو بهم میدوزن که نههههههه ما فقط دوستیمممم

این ادم تورونمیخاد هرچه سریعتربفهمی وبکشی کنار،به نفعته،بدون خداحافظی بکات

اخ گفتی ای جونت سلامت گفتی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

تو بیا به پسرای الان بگو دوست دختر نداشته باشن زمینو زمانو بهم میدوزن که نههههههه ما فقط دوستیمممم

نه بابا دیگه خمه نیستن که بنظرم به تربیت وشخصیت طرفه

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!