2777
2789
عنوان

خانمای مجرد چطوری با خانوادتون زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 116 پست
واییی دقیقا منممم به اضافه اینکه دیگه تمام اعتماد به نفسی که داشتم هم رفته بخاطر رفتارای خانوادم. اص ...

دقیقا

هیچی سخت تر از دست دادن اعتماد به نفس نیست

😔

هر کی رسید به دل من اسمشو خط زد و رفت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم چی میگیمنم واقعا دیگه خسته شدماز یه طرف ازدواجم نمیتونم بکنم میترسم بیوفتم تو وضعیت بدتری.واق ...

واقعاً  همینطوره 

تا ۱۸ نهایت ۲۰ 

دیگ نمیشه با خانواده زندگی کرد

ابدا

بخدا امروز به خاطر یه فیلم دیدن هی میاد بهم طعنه میندازه اینا چیا نگاه میکنی به چه دردت میخوره باباا ...

بپرس پس باید چیکار کنم؟ چه کنم که شما راضی باشید؟

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

سایشون مستدام ♥️

سلامت باشی

نذاز زندگیت اینجوری که دوسش نداری بگذره 

تو دختری و ذاتا قوی هستی پاشو بجنگ

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

بعضيا خانواده خوب دارن 

ولى واقعا بعضى پدر مادرا رو نميشه تحمل كرد 

من كه ازدواج كردم مامانم به شوهرم تهمت زده ،زندگيم از خوبم خوبتر بود ،شوهرم گفته برو خونه بابات به خاطر مامانم 

يعنى رسما گند زد به زندگيم 

اون وقت بابام ميگه اشكال نداره بابا بيا با خودمون زندگى كن ،انگار با اونا زندگى خوبى داشتم گفتم من جدا هم بشم تو چادر زندگى ميكنم اعصابم آرومتر بيام با شما زندگى كنم 

به سختی با جنگ و دعوا با پا گذاشتن رو خواسته هام ۲۱ سالمه ی جمعه هم نمیذارن با دوستام برم بیرون دو س ...

منی ک تازع از تو بزرگترم چی میکشممم

روانی شدم روانی 

یعنی مامانم متولد ۵۷ 

ولی طرز تفکرش از مادربزرگم قدیمب تر