2777
2789
عنوان

خانمای مجرد چطوری با خانوادتون زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 116 پست
نه بابا اصلا قصد ازدواج نداشتم اون موقع انقدر اذيت كردن كه ازدواج كن حالا خدا رو شكر از زندگيم راضى ...

چی بگم والا 

امیدوارم هر چی خیره برات بیفته

هر کی رسید به دل من اسمشو خط زد و رفت ...
نگاهت یه لحظه نام کاربریم افتاد😍😍دمت گرم بههم روحیه دادی

خط اول رو متوجه نشدم

یه لبخند اومد رو لبم از اینکه روحیه گرفتی

هنوز خیلی جوونی و تازه اول تغییر و زندگیه

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خط اول رو متوجه نشدمیه لبخند اومد رو لبم از اینکه روحیه گرفتیهنوز خیلی جوونی و تازه اول تغییر و زندگ ...

نمیدونم چرا انقدر چپکی نوشتم 

نگاهم یه لحظه به نام کاربریت افتاد 

ذوق کردم 

هم از حرفت

دلت شاد دوست خوبم 

نمیدونم چرا انقدر چپکی نوشتم نگاهم یه لحظه به نام کاربریت افتاد ذوق کردم هم از حرفتدلت شاد دوست خوبم

منم تو روزای سختیم

ولی ته دلم یه نور امیدی برا روزای بهتر مثل یه جوونه هستش

دلیل اسمم همینه:)

همچنین خودت گل ناز

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

چرا باید بگم چشم مگه نظر من اهمیتی دلشت

چه کنیم واقعا راه بهتری سراغ داری؟ 

منم جنگیدم خیلی نتیجه ش دعوا های بدتر و افسردگی شدید برای حال خوبتم که شده و خاموش شدن تنش ها وارد دعوا نشو میدونم چقدر سخته بخدا گاهی ادم کم میاره 

درسم ترم اخرم متاسفانه رشتم بازار کار خوبی نداره تو روستا هم هستم

اوه

شرایط کار در خانه نداری؟

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

تو فکرشم سرمایه میخواد ندارمم میخواستم وام بگیرمجور نمیشه

نه قربونت شم فکر کنم منظورم رو نفهمیدی🥲🥲🥲

کار در خانه داخل برنامه دیوار زیاد هست مثلا بسته بندی شکلات اینجوریه که چندنفر برات شکلات و پاکت و بقیه وسایل رو میارن در خونه شما و بهت میگن که مثلاً تا چهارشنبه انجامش بده و تو باید تا چهارشنبه کار رو انجام بدی و تحویلشون بدی 

ادمینی هم میگن خوبه 

که نیاز به سرمایه نداره

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

نه قربونت شم فکر کنم منظورم رو نفهمیدی🥲🥲🥲کار در خانه داخل برنامه دیوار زیاد هست مثلا بسته بندی شک ...

کلی تاحالا سرم کلاه رفته😂😂

نمیدونم اگه دیدی به منم بگو❤️❤️

کلی تاحالا سرم کلاه رفته😂😂نمیدونم اگه دیدی به منم بگو❤️❤️

وایییی

باشه چشم