2777
2789

ببخشید اینقدر رک میگم ولی خریت محضه 

هرچقدر طرف عالی و پولدار نمیدونم هررررچی باشه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

وای دو تااااااا

خاله‌ی من 30سالشه پسر همسرش و بزرگ می‌کنه دارم عذاب می‌کشه واقعا از مادر خودش باهاش مهربونه تره ولی پدره همش باز اذیت می‌کنه و سخت میگیره 

حالا چه برسه به دوتا شماهم جوون 

حیف زندگی که حرومش کنی

https://daigo.ir/secret/71782304923

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک نفر تو اینستا دیدم که با همین شرایط که شما کفتین ازدواج کرده مشکلب هم نداره اما باز به خیلی عوامل بستگی داره که ماها که بیرون قضیه هستیم نمیتونیم بگیم در نهایت خودت باید همه جوانب بسنجی بعد تصمیم بگیری

باید همه جوانبش رو بسنجی

اول زندگی نمیتونی اونجور ک تازه عروس ها راحتن راحت باشی ی هرخال بچه هست تو خونه

تربیت گردن بچه ای ک‌مال خودت نیست بار بزرگیه

ب نظرم ی سفر چارتایی یه هفته ای برید بعد تصمیم بگیر

من یک نفر تو اینستا دیدم که با همین شرایط که شما کفتین ازدواج کرده مشکلب هم نداره اما باز به خیلی عو ...

من شک داشتم تا وقتی و با بچه ها صحبت کردم

اخلاق و روحیشونو دیدم