2777
2789

فکرشو بکن یه معتاد که روزی چن بار مواد میکشه اومده با من دعوا کرده که چرا من با رفیق دختر معتادش حرف زدم عین نی قلیون میمونه با قد ۱۶۰ بعد  پشت گوشی به من کلی چرت و پرت گفت اون دختره هم مثل خودش یک معتاد لجن بدبخته اعصابم بیشتر از این بهم ریخته که چجوری اخه این خودش رو با من مقایسه کرده که بخاد اصلا عددی باشه نه به اون چهره زشتش نه هیکل استخونیش نه قد کوتاهش چرا آخه وقتی یکی میبینه که اصلا هیچ پوخی نیس الکی میره رو اعصاب یکی که از خودش صد برابر بهتره 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

وقتی پسندت نیس مجبورت نکردن که باهاش باشی، بجای اینکه انقد بد و بیراه بگی پشت سرش

البته کار اونم تایید نمیکنم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پسندت نیس مجبورت نکردن که باهاش باشی، بجای اینکه انقد بد و بیراه بگی پشت سرشالبته کار اونم تایی ...

من که نمیدونستم که دختره یک معتاده که قبلا رابطه داشته خانوادش هم داغونه بعدا فهمیدم 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

گمونم این اصلا با دختره نبوده اون یارو معتاده توهم زده

نبودم باهش خوده دختره اونده بود به من پیام داد من باهش همینجوری حرف میزدم چرا آخه من باید با یه دختر معتاد که رابطه داشته برم تو رابطه 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫