2777
2789
عنوان

سر پول دعوا کردم با همسرم

246 بازدید | 16 پست

ما خیلی باهم خوبیم خیلی عاشقانه همو دوست داریم اما همسرم هر چی پول در میاره خرج خوراک شکمش میکنه و برا همین پول اضافه ای برا من نمیمونه و من دائم سر این قضیه باهاش دعوا دارم میگم کمتر خرج کن که هم بتونیم پس انداز کنیم هم کمی پول بدی به من ،بخدا بی پولی خیلی کلافه ام میکنه الان یه قسط داشتیم بانک پاسارگاد بعد بخاطر این قضیه هک و اینا قسطش یه ماه به تاخیر افتاد گفتم حالا که لازم نیست این قسط رو بدیم این پولو بده به من گف نه میخوام بدمش میوه منم سر این باهاش دعوا کردم 

این قضیه واسه دو شب پیشه حالا امروز میگف قبل این قضیه اگه هزارتا دوست داشتم الان صدتا دوست دارم بعدشم کاش کارمند بودی تا انقد سر پول دعوامون نمیشد

بعد بخدا بعد دو روز همچنان معتقده که حق بااونه و باید پول رو میداد میوه (حالا دیگه پولو دادیم جای قسط خودش)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه پول چقدر بوده که اگه میوه بخره همش خرج میشه ، به نظرم اصلا منطقی نیستید

۸۰۰ بود گفتم بدش به من گف به هیچ وجه 

بعد هم انگور داشتیم هم خربره تو یخچال میگم دیگه میخوای چقد بخری میگه بدنم نیاز به ویتامین داره بااین ویتامین دیگه دهنمونو سرویس کرده

۸۰۰ بود گفتم بدش به من گف به هیچ وجه بعد هم انگور داشتیم هم خربره تو یخچال میگم دیگه میخوای چقد بخری ...

درست گفته بدن نیاز داره شما هم به جایی ناراحتی از خرید میوه به همسرت فشار بیار شغل دوم دست وپا کنه یا خودت یه کاری شروع کن