2777
2789

نمیشه کامل درست بخونی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین عزیزم من مدت  چند ماه  هر روز کلی زیارت  میخوندم 

هم به نیت  حاجتم  هم ثوابش    

مثلا حدیث کسا    زیارت عاشورا    استغفرالله هفتاد بند  

سوره واقعه وآل یاسین  

حس خوبی داشتم   ولی بعدش  افکار بد وشومی نا خوآگاه میو مد سراغم  افکار خطر ناک وآزار دهنده   واینکه دچار دلشوره واضطراب

میشدم

الان مدتیه  که ترکشون کردم  ولی دوست دارم باز بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا ن ذهنم ارومتره راستش میدونم که خوندن اینها خوبه ولی نمیدونم اگه شروع کنم باز هم قراره آذیت بشم؟ ...

من از راهنما پرسیدم گفت باور ندارم و خرافاته

شاید چن تا رو باهم میخونی اینجور میشی

فقط یکیشو انتخاب کن

من از راهنما پرسیدم گفت باور ندارم و خرافاتهشاید چن تا رو باهم میخونی اینجور میشیفقط یکیشو انتخاب کن

عزیزم اینی که گفتم یه حس واقعی وآزار دهنده بود 

اون راهنما  علمشو  نداشت خوب مشاوره بده

شماهم چند تا باهم میخوندی؟

زیاد نخون گلم من زیاد خوندم قرآن و ذکر زیاد میگفتم روم سنگینی اومد یه دعا نویس گفت ذکر خوبه ولی زیاد بگی روشون موکل میاد از اون به بعد دیگه زیاد نمیخونم دو رکعت نماز حاجت میخونم به جاش