2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن دخترم

199 بازدید | 18 پست

دخترم ۲/۵ ساله ست،وبا توجه ب علاقه خودش خیلی راحت از پوشک روز گرفتمش بدون هیچ دردسری ولی شبا جاشو خیس میکنه مخصوصاااا چند دقیقه قبل از بیدار شدنش حتی شبا چند دفعه ازش میپرسم بریم دستشویی میگه نه.اکه هم شبا پوشکش کنم دگ در نمیاره میخواد تو روز هم پوشک باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر انداز براش بنداز

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عجله نکن .منم دخترم اول از پوشک روز گرفتم ،تا دو ماه بعدش شبها پوشک میکردم.تقریبا شبهای آخر میدیدم ت ...

بنظرت واسه شب ها شورت آموزشی بخرم ؟اخه پوشکش کنم دگ در نمیاره

من دخترم 2 سال و چهار ماهشه

هنوز آمادگیشو نداره منم عجله ای نکردم براش

وقت داریم حالا

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
کارم شده شست وشو،میگم اونطوری گرمش میشه

ازین یکبار مصرفا ببین چطوره قیمتش ازونا استفاده کن

نازکم هست صبح میندازی بره

شورتم مثل پوشکه فرقی نداره

من وقتی دیدم پوشکش خشکه ، قبل از بیدار شدن پوشکش وقتی خواب بود درمیاوردم و تا بیدار میشد میبردم دستش ...

ای خواهر خوابش سبکه ،بعدم دو دقیقه قبل بیدار شدن جاشو خیس میکنه