2777
2789
عنوان

قضاوت نابجا

146 بازدید | 4 پست

وقتی یه کسی ادعا کنه شما رو میشناسه ۴ سال مثلا رفیق صمیمی هستید ولی وقتی بفهمید یه زمانی یه جوری راجبتون فکر میکرده مثلا. تا همین سال پیش که ۳ سال بوده شماروو میشناخته در صورتی که شما اصلا اون نبودید چ حالی بهتون دست میده  من همکارم  ۴ سال باهم دوستیم هرچند از جایی به بعد کن خوشم ازش نمیمود ولی بزور هم که شده دوست داشت با من باشه ولی اون شب وقتی قضاوتش رو فت واقعا فقط دلم میخواست با مشت بزنم تو دهنش میدونید چرا متاسفم که اون اصلا حال دلش با من یکی نبود ادعای صمیمیت داشت ولی به اندازه سر سوزنی هم منو نمیشناخت راستش از یه جایی اصلا خوشم ازش نمبمود این قضاوتش هم حالمو بهم زد 

قطع ارتباطمنم دوستم بیرون رفتنی فقط میخواست من حساب کنم همه چیو دیگه تماسش هم جواب ندادم

میدونی هیچ وقت اون رو لایق این نمیدونستم باهاش حرف و رازهامو بگم چون ادم فوق العاده سطحی هست الان هم متاسفانه چون همکاریم مجبوریم باهم بریم ماموریت هرجا همه میگن دوستیم در حالی که بنظر من اون اصلا شبیه رفیق نیست یه ادم سطحیه با طرز تفکر محدود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی هیچ وقت اون رو لایق این نمیدونستم باهاش حرف و رازهامو بگم چون ادم فوق العاده سطحی هست الان هم ...

چقدر بده تحمل کردن اینجور افراد 

سعی کن رازتو بهش نگی اصلا همه لایق دوستی نیستن واقعا

لایک نفرمایید با تشکر